Een Account Opwaarderen Op Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Account Opwaarderen Op Een Mobiele Telefoon
Een Account Opwaarderen Op Een Mobiele Telefoon

Video: Een Account Opwaarderen Op Een Mobiele Telefoon

Video: Een Account Opwaarderen Op Een Mobiele Telefoon
Video: Easily switch accounts on mobile 2024, Mei
Anonim

U kunt uw rekening op een mobiele telefoon op verschillende manieren aanvullen, van contant betalen tot elektronisch geld. Dit is helemaal niet moeilijk om te doen, je moet alleen wat subtiliteiten kennen.

Een account opwaarderen op een mobiele telefoon
Een account opwaarderen op een mobiele telefoon

Het is nodig

mobiel telefoonnummer, betalingsacceptatiepunt, geld, betaalterminal, internet

instructies:

Stap 1

U moet precies bepalen welke operator u bedient. Het is heel eenvoudig om dit te doen - deze informatie wordt altijd weergegeven op het startscherm van de telefoon, bovendien, als u naar een ander land komt en daar een simkaart hebt gekocht, zodra u deze in de telefoon plaatst en de apparaat, ontvangt u een begroeting van het operatorbedrijf met de titel.

Stap 2

Als u zich in uw eigen land bevindt, zoekt u het betalingsacceptatiepunt van uw provider en neemt u een creditcard of contant geld mee. Dit kan vaak worden gedaan in winkels die mobiele telefoons verkopen, vraag gewoon of ze een vergelijkbare service bieden. De kassier vertelt je wat je moet doen.

Stap 3

Het account kan worden aangevuld via terminals, ze bevinden zich overal - in winkelcentra, winkels, op straat. Ga naar de terminal, selecteer uw operator op het scherm, voer uw telefoonnummer in, steek geld in het juiste filiaal (zonder wisselgeld) en druk vervolgens op "ok", of "volgende", of "betalen". Binnen een minuut ontvang je een sms met betalingsbevestiging op je telefoon. Vul het nummer zorgvuldig in, als u een fout maakt, krijgt u het geld niet terug.

Stap 4

De rekening kan via internet worden aangevuld met elektronische rekeningen, bijvoorbeeld Yandex-geld. In dergelijke systemen is er meestal een clausule met betrekking tot betaling voor de diensten van mobiele operators. Selecteer een dergelijk item, voer uw telefoonnummer in, vervolgens uw wachtwoord uit het systeem en bevestig de betaling.

Stap 5

Ga naar de website van de operator en zoek naar een hervulpunt voor creditcards. Volg de instructies op het scherm.

Stap 6

Lees voordat je naar het buitenland gaat de blogs van degenen die al in dit land zijn geweest, hoogstwaarschijnlijk zal er informatie zijn over het aanvullen van de accounts van lokale operators, als je het niet kunt vinden, stel dan een vraag in de comments.

Aanbevolen: