Hoe Een MTS-account Opwaarderen Met Een Bankkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Een MTS-account Opwaarderen Met Een Bankkaart
Hoe Een MTS-account Opwaarderen Met Een Bankkaart

Video: Hoe Een MTS-account Opwaarderen Met Een Bankkaart

Video: Hoe Een MTS-account Opwaarderen Met Een Bankkaart
Video: How to make a Credit Card or Debit Card deposit 2024, April
Anonim

Met de ontwikkeling van moderne technologieën wordt de vraag hoe een MTS-account kan worden aangevuld met een bankkaart steeds vaker gesteld door mobiele abonnees. Dit kan zowel op de officiële website van het bedrijf als met behulp van andere services.

Hoe een MTS-account opwaarderen met een bankkaart
Hoe een MTS-account opwaarderen met een bankkaart

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u een geldige VISA- of MasterCard-bankkaart heeft voordat u doorgaat met het opwaarderen van uw MTS-account. Volg de link om met een kaart te betalen op de website van het bedrijf: https://pay.mts.ru/webportal/payments/2770. Voer uw telefoonnummer in het bovenste veld in. Tegelijkertijd is het mogelijk om niet slechts één, maar meerdere telefoonnummers tegelijk te betalen door het juiste item te selecteren. Noteer het bedrag in roebels dat u aan de rekening wilt toevoegen en selecteer ook het type kaart voor betaling. Vergeet niet dat de minimale betaling 100 roebel is. Klik volgende.

Stap 2

Vul uw betalingsgegevens in om uw MTS-account op te waarderen met een bankkaart. Vermeld het kaartnummer, evenals de maand en het jaar van geldigheid. Schrijf uw voor- en achternaam in Latijnse karakters in de daarvoor bestemde velden. Voer de beveiligingscode CVV2 / CVC2 in (laatste 3 cijfers op de achterkant van uw kaart). Vermeld het land en een geldig e-mailadres. Controleer de juistheid van de ingevulde gegevens en klik op "Betalen". U kunt uw MTS-rekening dus zonder commissie aanvullen met een bankkaart.

Stap 3

Voeg geld toe aan uw MTS-account met behulp van een geldautomaat die VISA of MasterCard accepteert. Zoek het menu-item dat een lijst met beschikbare services voor betaling weergeeft en selecteer "Herlaad uw mobiele telefoonaccount". Vervolgens hoeft u alleen het benodigde bedrag voor de betaling en een beveiligingspincode in te voeren.

Stap 4

Wacht op de aankomst van de meldings-sms na het aanvullen van het account. Meestal komt het binnen enkele seconden of minuten na de operatie. Als dit niet is gebeurd en het geld is niet op uw rekening bijgeschreven, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde MTS-kantoor om het probleem op te lossen. Als u met een geldautomaat betaalt, zorg er dan voor dat u uw kassabon ophaalt.

Aanbevolen: