Hoe Het Saldo Op Te Waarderen Op Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Op Te Waarderen Op Megafon
Hoe Het Saldo Op Te Waarderen Op Megafon
Anonim

Megafon-abonnees blijven in contact, zelfs als ze geen geld meer hebben op hun persoonlijke rekening en er geen manier is om hun saldo op te waarderen. U kunt immers in schulden communiceren.

Hoe het saldo in de schulden op Megafon. op te waarderen
Hoe het saldo in de schulden op Megafon. op te waarderen

Het is nodig

een mobiele telefoon die is aangesloten op het Megafon-netwerk

instructies:

Stap 1

Let op de Beloofde Betaalservice. Door deze dienst te activeren, kunt u minimaal drie dagen gebruikmaken van mobiele communicatie, waarna u de schuld gewoon kunt afbetalen. "Beloofde betaling" is gratis aangesloten. Om het te activeren, belt u 0006, kiest u * 106 # of stuurt u een sms met het vereiste bedrag naar 0006. De service wordt na drie dagen automatisch verbroken.

Stap 2

Voeg alleen "Beloofde betaling" toe met het commando * 106 #. De dienst is beschikbaar op alle tariefplannen behalve MegaFon-Online, MegaFon-Login en Ring-Ding. Bij sommige tariefplannen wordt de verbinding echter alleen gemaakt als de klant het nummer meer dan drie maanden gebruikt en het bedrag op de persoonlijke rekening in de vorige kalendermaand positief is (d.w.z. groter dan nul). Bovendien is bij sommige tariefplannen het maximale bedrag van de "Beloofde betaling" 100 roebel, terwijl u bij andere 300 roebel kunt lenen.

Stap 3

U hoeft niet beperkt te zijn tot drie dagen: neem de "Credit of Trust". Met deze dienst kunnen klanten van Megafon lange tijd “op krediet” communiceren. U kunt de dienst activeren zonder aansluitkosten en met aansluitkosten. In het tweede geval hebben abonnees meer opties. De kredietlimiet is niet beschikbaar voor rechtspersonen en klanten van Megafon met speciale niet-commerciële en zakelijke tariefplannen. "Credit of Trust"-pakketten kunnen niet worden gebruikt door die abonnees op wiens persoonlijke account meer dan één gebruiker is geregistreerd.

Aanbevolen: