Het Telefoonnummer Van Een Vriend Vinden

Inhoudsopgave:

Het Telefoonnummer Van Een Vriend Vinden
Het Telefoonnummer Van Een Vriend Vinden

Video: Het Telefoonnummer Van Een Vriend Vinden

Video: Het Telefoonnummer Van Een Vriend Vinden
Video: Daniel Arends - Geen Excuses - Niks Van Vinden 2024, April
Anonim

Als u de contacten van familieleden of vrienden bent kwijtgeraakt, kan het vinden van het telefoonnummer van een persoon in een miljoenenstad, terwijl er niets over hem bekend is behalve zijn voornaam, achternaam en familienaam, bijvoorbeeld worden geholpen door internet of een particulier detectivebureau.

Het telefoonnummer van een vriend vinden
Het telefoonnummer van een vriend vinden

instructies:

Stap 1

Raadpleeg sociale netwerken zoals VKontakte, Odnoklassniki, Facebook en anderen. Zoek de pagina van een vriend op basis van de informatie die je hebt (achternaam, voornaam, patroniem, geboortejaar, school of instituut), en schrijf hem een bericht waarin hij om zijn telefoonnummer vraagt. Als je de pagina van een vriend niet zelf kunt vinden, probeer het dan met de hulp van wederzijdse kennissen die graag zijn telefoonnummer delen.

Stap 2

Koop een telefoonboek met de telefoonnummers van uw stad of regio. Sommigen van hen laten, naast het zoeken naar mensen op nummer, toe om de omgekeerde bewerking uit te voeren. Heel vaak in de uitverkoop kunt u soortgelijke handleidingen in elektronische vorm vinden. Je kunt ze bijvoorbeeld kopen bij de afdelingen radio-elektronica. Zorg ervoor dat u zeker bent van de wettigheid van de uitgevoerde acties en pas op voor oplichters die vaak illegale databases met celnummers verkopen. Laad de directory van schijf, voer de beschikbare coördinaten in de daarvoor bestemde velden in en verkrijg het nummer dat u interesseert. De ontvangen informatie is mogelijk niet altijd juist, dus controleer deze zorgvuldig.

Stap 3

Probeer het nummer van een vriend of kennis te vinden met behulp van wetshandhavingsinstanties. Bij de politie kan een persoon op officieel verzoek heel snel door de database van operators "ponsen". Misschien kunnen zij je helpen het te vinden.

Stap 4

Neem contact op met een particuliere opsporingsdienst. De afgelopen tijd is er sprake van een dynamische ontwikkeling van de markt voor detectivediensten. Particuliere instanties hebben meestal voormalige inlichtingen- en wetshandhavers in dienst die uw vrienden binnen enkele uren kunnen vinden. Maar u moet niet vergeten dat deze service vrij duur is. Deze methode moet worden gebruikt nadat u de andere hebt geprobeerd en deze niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

Aanbevolen: