Hoe Bel Je Vanaf Je Huistelefoon Naar Je Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Vanaf Je Huistelefoon Naar Je Mobiele Telefoon
Hoe Bel Je Vanaf Je Huistelefoon Naar Je Mobiele Telefoon

Video: Hoe Bel Je Vanaf Je Huistelefoon Naar Je Mobiele Telefoon

Video: Hoe Bel Je Vanaf Je Huistelefoon Naar Je Mobiele Telefoon
Video: How to Call Google Home from Your Cell Phone (Android & iPhone) 2024, April
Anonim

Vaste telefoons verliezen stilaan hun belang in het leven van moderne mensen. Voor velen is het gewoon uit gewoonte, omdat het van hun ouders is geërfd. Iemand gebruikt het om geld te besparen, voor interlokale of internationale gesprekken, en sommige ondernemende mensen gebruiken het om de kosten van hun getelefoneerde huisvesting iets te verhogen. De functies van een vaste telefoon zijn overgenomen door een mobiele telefoon, maar flink uitgebreid. Het parallelle bestaan van twee soorten telefooncommunicatie leidde tot de vraag hoe je van een vaste telefoon naar een mobiele telefoon kunt bellen.

Hoe bel je vanaf je huistelefoon naar je mobiele telefoon
Hoe bel je vanaf je huistelefoon naar je mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als u dit mobiele telefoonnummer zelden belt, zorg er dan voor dat u het bij de hand heeft (opgeschreven op papier, gemarkeerd op het display van een mobiel apparaat, enz.). Als u bij het kiezen te lang op zoek bent naar de gewenste nummers, wordt de oproep afgebroken door de automatische telefooncentrale en moet u opnieuw beginnen met kiezen.

Stap 2

Om een federaal - tiencijferig - mobiel nummer te bellen, begint u te bellen met een acht. Wacht vervolgens op de continue pieptoon en voer alle tien cijfers van het mobiele nummer in. Als u een twaalfcijferig nummer heeft gekregen, gooi dan gewoon de Rusland-code (+7) aan het begin weg, u hoeft deze niet in te toetsen.

Stap 3

Een oproep naar een mobiel stadsnummer verloopt volgens dezelfde regels als naar een vaste stadstelefoon. Het bestaat uit zeven of minder cijfers en het kiezen binnen dezelfde stad heeft geen speciale kenmerken. Voor oproepen naar zo'n cel vanuit een andere stad gelden de gebruikelijke kiesregels - voer eerst de acht in en daarna, na wachten op een lange kiestoon, het netnummer en het telefoonnummer.

Stap 4

Als u vanaf een vaste telefoon naar een mobiele telefoon in een ander land moet bellen, moet u ook beginnen met een acht. Voer na een lange pieptoon de internationale verbindingscode in. Meestal is dit 10, maar voor sommige telecomoperators kan dit anders zijn. Als de top tien niet werkt, controleer dan de waarde in de helpdesk of in het informatiegedeelte van de website van uw operator. Kies na de internationale verbindingscode de internationale code van het land waarnaar wordt gebeld. Dit aantal is niet afhankelijk van de telecomoperator en is niet alleen binnen één land hetzelfde, maar over de hele wereld. De internationale code voor Griekenland is bijvoorbeeld overal 30 en de code voor Duitsland is 49. Voer na de landcode tien cijfers van uw mobiele telefoonnummer in. Houd er rekening mee dat mobiele nummers in sommige landen, zoals China, elf cijfers lang zijn.

Aanbevolen: