Hoe Instagram Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Instagram Te Downloaden
Hoe Instagram Te Downloaden

Video: Hoe Instagram Te Downloaden

Video: Hoe Instagram Te Downloaden
Video: How to Download Instagram Videos, Stories, and Photos 2024, Mei
Anonim

Het downloaden en installeren van de mobiele client voor het delen van Instagram-foto's op iOS-apparaten is niet moeilijk en gebeurt via de App Store. Installatie van hetzelfde programma op Android-apparaten kan op verschillende manieren.

Hoe Instagram te downloaden
Hoe Instagram te downloaden

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om de Instagram-app op je Android-apparaat te installeren, is door de Android Market-app te gebruiken. Om de geselecteerde applicatie te kopen, gaat u naar Market Enabler en kopieert u het bestand met de.apk-extensie naar de geheugenkaart. Gebruik de geïnstalleerde bestandsbrowser (Android File Browser, EStrongs File Explorer, enz.) om het gedownloade bestand te openen en het installatieprogramma uit te voeren.

Stap 2

Een alternatieve methode om de Instagram-app te downloaden en te installeren, is door het InstallAPK-programma op uw desktopcomputer te gebruiken. In dit geval wordt de applicatie op de computer geïnstalleerd en vervolgens overgebracht naar de telefoon. Alleen eigenaren van HTC-smartphones kunnen deze methode gebruiken.

Stap 3

Een andere methode om de Instagram-app te installeren is via een mobiele browser. Om dit te doen, start u de telefoonbrowser die u gebruikt en typt u

inhoud: //com.android.htmlfileprovider/sdcard/instagram.apk

in de adresbalk. Vergeet niet het gedownloade.apk-bestand over te zetten naar de geheugenkaart van uw mobiele apparaat. Een andere variatie van dezelfde inhoud zou het bestand kunnen zijn: ///sdcard/instagram.apk syntaxis.

Stap 4

Download en installeer het speciale adb-hulpprogramma op uw computer om een andere methode te gebruiken om de Instagram-app te installeren. Pak de gedownloade distributie uit naar de hoofdmap van het systeemstation en zoek een map met de naam

stationsnaam: / fastboot-tools. Per

Breng het gedownloade.apk-bestand ernaar over.

Stap 5

Open het menu "Instellingen" op uw mobiele apparaat en ga naar het item "Toepassingen". Vouw de koppeling Ontwikkeling uit en selecteer het gedeelte USB-foutopsporing. Pas het selectievakje in de regel met dezelfde naam toe.

Stap 6

Roep het hoofdmenu van de computer op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Uitvoeren". Typ cmd in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het opdrachtregelprogramma door op de knop OK te klikken. Enter

cd drive_name: / fastboot-tools

adb-windows.exe installeer instagram.apk

in het testveld van de commando-interpreter en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de functietoets Enter te drukken.

Aanbevolen: