Hoe Bestelt U Detaillering Van Oproepen In Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Bestelt U Detaillering Van Oproepen In Beeline
Hoe Bestelt U Detaillering Van Oproepen In Beeline

Video: Hoe Bestelt U Detaillering Van Oproepen In Beeline

Video: Hoe Bestelt U Detaillering Van Oproepen In Beeline
Video: Hoe controleer ik de toerenteller van de LG-wasmachine? (directe aandrijving) 2024, Mei
Anonim

Een dienst genaamd "Account Detailing", geleverd door de Beeline telecomoperator, stelt alle abonnees in staat om informatie te ontvangen over wie u heeft gebeld, wanneer, hoe lang de onderhandelingen duurden en nog veel meer. Het zal ook mogelijk zijn om te leren over het verzenden van sms-berichten en het uitvoeren van GPRS-sessies. De dienst is op verschillende manieren te bestellen.

Hoe bestelt u detaillering van oproepen in Beeline
Hoe bestelt u detaillering van oproepen in Beeline

instructies:

Stap 1

Abonnees van het kredietsysteem (zogenaamde postpaid) kunnen de details van de factuur verkrijgen via de officiële website van het bedrijf Beeline (selecteer het juiste vakje en vul het formulier in dat verschijnt). Bovendien worden gebruikers van deze operator uitgenodigd om een brief te schrijven naar het e-mailadres [email protected] of stuur een aanvraag per fax (495) 266-76-08. In de verklaring die naar de operator moet worden gestuurd. vermeld zeker uw rekeningnummer (u kunt de factureringsperiode gebruiken), gsm-nummer, paspoortgegevens. U moet ook een record toevoegen waarin staat dat u gegarandeerd bent van tijdige betaling voor communicatiediensten

Stap 2

Voor gebruikers van een ander systeem, prepaid, is het bestellen van de dienst mogelijk zowel op de website als in een van de communicatiesalons of operatorkantoren. Voor particulieren is het voldoende om alleen een paspoort bij zich te hebben en voor rechtspersonen heeft u ook een volmacht van de organisatie nodig om de rekening te detailleren.

Stap 3

Trouwens, voordat u de dienst aansluit, controleer uw saldo en vul het indien nodig op. Het feit is dat de operator voor activering op de site 30 roebel van uw account aftrekt (als u abonnee bent van een prepaid betalingssysteem) of 1 roebel (voor activering op het kantoor van het bedrijf). Gebruikers van het kredietsysteem hoeven zich geen zorgen te maken, want de gegevens worden hen volledig gratis verstrekt.

Stap 4

Ook klanten van andere mobiele bedrijven kunnen van deze dienst gebruik maken. MTS-abonnees moeten bijvoorbeeld langs een van de communicatiesalons of kantoren van het bedrijf om te activeren, ze kunnen ook contact opnemen met een officiële dealer. U dient in het bezit te zijn van een identiteitsbewijs en een overeenkomst voor het verlenen van communicatiediensten met u.

Stap 5

In Megafon kunt u het Service-Guide selfservice-systeem op de officiële website van de telecomoperator gebruiken om de service te activeren. Toegang tot de dichtstbijzijnde Megafon communicatiesalon is ook beschikbaar.

Aanbevolen: