Hoe Bestelt U Een Afdruk Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Bestelt U Een Afdruk Megafon
Hoe Bestelt U Een Afdruk Megafon

Video: Hoe Bestelt U Een Afdruk Megafon

Video: Hoe Bestelt U Een Afdruk Megafon
Video: MegaFon CJM meet up 2024, Mei
Anonim

Soms zijn er situaties waarin u informatie nodig heeft over inkomende en uitgaande oproepen, evenals sms-berichten. Abonnees van het mobiele bedrijf "Megafon" hebben de mogelijkheid om oproepdetails te bestellen zonder zelfs maar van huis te gaan.

Hoe bestelt u een afdruk Megafon
Hoe bestelt u een afdruk Megafon

instructies:

Stap 1

Gebruik het zelfbedieningssysteem voor informatie over uw persoonlijke account. Ga hiervoor naar internet en typ in de adresbalk www.megafon.ru. De hoofdpagina van de site wordt voor u geopend - selecteer in het bovenste paneel de regio waarin uw simkaart is geregistreerd.

Stap 2

Zoek op de hoofdpagina de parameter "Servicegids", klik erop. In het geval dat u nog niet eerder een wachtwoord heeft geregistreerd om de toegangszone te betreden, klikt u op het opschrift "Wachtwoord ontvangen". Er wordt een pagina voor u geopend, waar u een tiencijferig telefoonnummer en een beveiligingscode moet invoeren, die op de afbeelding wordt aangegeven. Het wachtwoord wordt u als bericht toegestuurd.

Stap 3

Ga dan terug naar het "Service-Guide" systeem. Voer uw nummer en het ontvangen wachtwoord in. Klik op de knop "Inloggen".

Stap 4

Let op het menu aan uw linkerhand. Zoek op het tabblad "Persoonlijk account" de parameter "Oproepdetails" en klik erop.

Stap 5

Geef op de pagina die wordt geopend de periode aan waarover u informatie wilt ontvangen. Plaats een vinkje voor het label "Alle oproepen". Voer uw e-mailadres en berichtformaat in. Indien u een notificatie wilt ontvangen over de verzendgegevens, vink dan het vakje voor de "SMS-notificatie" aan. Als u niet wilt dat andere mensen toegang hebben tot de informatie, voert u het wachtwoord in. Klik ten slotte op de optie "Bestellen". Er wordt een venster voor u geopend waarin het systeem u waarschuwt voor de kosten van de service - klik op "Doorgaan".

Stap 6

Wanneer informatie over inkomende en uitgaande oproepen naar het opgegeven e-mailadres wordt verzonden, wordt er een waarschuwing naar uw telefoon verzonden.

Aanbevolen: