Detaillering Van Oproepen Megafon. Waarom Is Het Nodig En Hoe Doe Je Het?

Inhoudsopgave:

Detaillering Van Oproepen Megafon. Waarom Is Het Nodig En Hoe Doe Je Het?
Detaillering Van Oproepen Megafon. Waarom Is Het Nodig En Hoe Doe Je Het?

Video: Detaillering Van Oproepen Megafon. Waarom Is Het Nodig En Hoe Doe Je Het?

Video: Detaillering Van Oproepen Megafon. Waarom Is Het Nodig En Hoe Doe Je Het?
Video: VIP-статус от Мегафона: скорость интернета выше и другие бонусы + VIP Exclusive 2024, April
Anonim

Oproepdetails Met Megafon kunt u achterhalen waarom het geld in een bepaalde periode is afgeschreven. Dit is een uiterst belangrijke service voor mensen die hun uitgaven bijhouden en willen weten waarvoor elke cent op hun telefoonsaldo is uitgegeven. Bovendien kan detaillering ook helpen bij andere problemen.

oproep afdruk
oproep afdruk

instructies:

Stap 1

Listing wordt ook wel call detailing genoemd. Het helpt niet alleen om uw communicatiekosten te berekenen, maar ook in gevallen waarin het bedrag onverwacht van de rekening is afgeschreven en het niet duidelijk is waarom. Kostenbeheersing kan worden uitgevoerd bij de Megafon-operator met behulp van de procedure "Facturering". Het laat de abonnee zien welk geld en op welke dag in een bepaalde periode op de rekening is bijgeschreven en van de rekening is afgeschreven. Er zijn 2 manieren om details van oproepen te bestellen: in servicecentra en met behulp van een speciale service via uw persoonlijke account.

Stap 2

Bij het uitprinten van Megafon-oproepen bij het servicecentrum dient u een paspoort of ander identiteitsbewijs bij u te hebben. In het Megafon-kantoor moet de consultant binnen een bepaalde periode een document overleggen, het telefoonnummer noemen en om details vragen.

Stap 3

In de online service kunt u detailing bestellen zonder uw huis te verlaten. Ga hiervoor naar de site https://sg.megafon.ru en voer uw telefoonnummer in om de regio te bepalen. Het nummer wordt ingevoerd zonder de landcode.

Stap 4

De eerste keer dat u inlogt, moet u om een wachtwoord vragen. Het kan per sms of per post worden ontvangen. De tweede optie is mogelijk als je de "Servicegids" al hebt ingevoerd en je e-mail aan je nummer hebt gekoppeld. Daarna moet u het ontvangen wachtwoord in een speciaal venster invoeren en invoeren.

Stap 5

In het zijpaneel van het scherm ziet u het tabblad "Persoonlijk account", waar een subsectie "Oproepdetails" is. Het is ook nodig om erop in te gaan.

Stap 6

In een nieuw venster moet u de tijdsperiode invoeren die we nodig hebben om Megafon-oproepen uit te printen. Kies vervolgens het formaat voor het ontvangen van gegevens. Het kan een van de drie zijn: html, pdf of xls. En voer je e-mail in, waar de brief met de afdruk van de oproepen zal komen. Door op de knop "Bestellen" te klikken, gaat u naar uw mail. Er zou al een brief met details moeten zijn.

Aanbevolen: