Een Afdruk Maken Van Beeline-oproepen

Inhoudsopgave:

Een Afdruk Maken Van Beeline-oproepen
Een Afdruk Maken Van Beeline-oproepen

Video: Een Afdruk Maken Van Beeline-oproepen

Video: Een Afdruk Maken Van Beeline-oproepen
Video: Безлимитный интернет на целый месяц на Beeline 2024, April
Anonim

Ontbreekt het mobiele telefoonnummer van de gewenste kennis in het notitieboekje? Is uw geld snel op? Je hebt balansdetails nodig. Het is gemakkelijk te doen in Beeline. U kunt een afdruk van uw oproepen naar Beeline opvragen of dit probleem oplossen via speciale diensten op internet. Het duurt niet lang en het levert geen grote problemen op. De gespecificeerde manieren om de balans te detailleren worden hieronder weergegeven.

Een afdruk maken van beeline-oproepen
Een afdruk maken van beeline-oproepen

Het is nodig

Beeline bedrijfswebsite

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een afdruk van uw gesprekken te krijgen, is door naar het dichtstbijzijnde Beeline-kantoor te gaan. Als de telefoon op u is geregistreerd, heeft u alleen uw burgerlijk paspoort nodig om een gedetailleerd saldo te krijgen. U vult een aanvraag in, betaalt een bepaald bedrag en ontvangt een afdruk met telefoonnummers. Dit alles kost je niet meer dan een uur. Als het nummer niet op u is geregistreerd, zijn de documenten van de eigenaar van het nummer nodig en misschien zelfs zijn persoonlijke aanwezigheid.

Stap 2

U kunt dit probleem oplossen met behulp van internet. Hiervoor dient u zich te registreren in het Beeline-systeem. Kies * 110 * 9 # op uw mobiele telefoon en druk op "bellen". U ontvangt een sms met een wachtwoord. Dan moeten de verzonden gebruikersnaam en het wachtwoord worden ingevoerd op het adres: https://uslugi.beeline.ru. Na de eerste toegang tot het netwerk moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen. Lees vervolgens de gebruiksvoorwaarden van het systeem. Open vervolgens de pagina "Servicebeheer". Ga in het gedeelte "Servicebeheer" naar het tabblad "Gebruikers". Zoek uw telefoonnummer in de tabel "Telefoonlijst". Klik op de link Bekijken in het veld Informatie. Klik op de knop Gespreksdetailsrapport.

Stap 3

Als u een afdruk van oproepen van een andere persoon wilt ontvangen zonder zijn medeweten, dan kunnen deze methoden niet worden uitgevoerd. De beste optie in dit geval is om hulp te zoeken bij een detectivebureau. Elke andere actie kan gewoon illegaal zijn.

Stap 4

Als u niet de eigenaar bent van het telefoonnummer van wiens account u een afdruk wilt ontvangen, dan zullen de specialisten van het telefoonbedrijf u waarschijnlijk niet helpen. Bovendien houden ze geen rekening met de voorgelegde volmacht, enkel de persoonlijke aanwezigheid van de ingeschreven abonnee is vereist.

Stap 5

Bovendien is het onwaarschijnlijk dat u een afdruk van inkomende oproepen kunt maken. Doorgaans verstrekt het telefoonbedrijf deze informatie alleen op verzoek van wetshandhavingsinstanties in het belang van de zaken die zij onderzoeken.

Stap 6

Om erachter te komen waarom het geld van de Beeline-rekening is afgeschreven, kunt u verschillende methoden gebruiken. De operator biedt de service Account Detailing, waarmee u de geschiedenis van transacties op de rekening in detail kunt achterhalen.

Stap 7

Om online detaillering van een account in uw persoonlijke account te bestellen, opent u de Beeline-website op internet of gebruikt u de gratis applicatie voor smartphones My Beeline. Daar zie je een knop Bestelrapport. Door erop te klikken, ziet u direct gedetailleerde details van uw financiële transacties. Daarnaast kunt u een factuur met details naar uw e-mailadres bestellen. Hiervoor dient u een bericht met een e-mailadres te sturen naar nummer 1401. U vindt dan zo spoedig mogelijk een e-mail met de gegevens van de afgelopen maand.

Stap 8

Als er geen internettoegang is, kunt u contact opnemen met het Beeline-kantoor voor meer informatie. Hiervoor dient u met een paspoort contact op te nemen met de dichtstbijzijnde Beeline vestiging. Als u details van de rekening van iemand anders wilt bestellen, heeft u naast een paspoort een notariële volmacht nodig van de eigenaar van het nummer onder een abonnementsovereenkomst om details van communicatiediensten te ontvangen.

Stap 9

U kunt de details van oproepen naar het nummer van iemand anders achterhalen als u de gezinstarieven van de ALL-lijn gebruikt! Door andere nummers van uw familie en vrienden toe te voegen aan het hoofdnummer, kunt u de kosten van alle aangesloten nummers in uw Persoonlijke Account beheren.

Stap 10

Als u nog nooit gebruik heeft gemaakt van de diensten van uw persoonlijke account, moet u zich eenvoudig registreren om toegang te krijgen tot de details van de account. Voer hiervoor alle benodigde gegevens in. Na registratie en het invoeren van het persoonlijke account heeft de gebruiker toegang tot alle functies van het beheer van het account en de Beeline-services.

Stap 11

In uw persoonlijke account, om details van Beeline-oproepen te krijgen, moet u naar het menu Financiën en details gaan, of besteldetails als een bestand aan de rechterkant van de hoofdpagina. Als u naar het menu Financiën en detaillering gaat, wordt u naar een pagina geleid met een reeds gegenereerd detailrapport voor vandaag. Vanaf de hoofdpagina kunt u een afdruk maken van oproepen, berichten, aangesloten diensten, uitgaven en kosten voor de periode die u zelf specificeert. Nadat u de vereiste gegevens hebt opgegeven, klikt u op de knop Rapport genereren. Als u op de link Bestelgegevens klikt, wordt u naar de pagina Bestelgeschiedenis geleid, waar u de eerder bestelde gegevens kunt bekijken en downloaden.

Stap 12

Om de benodigde gegevens over detaillering te krijgen, selecteert u de periode waarover u het rapport wilt ontvangen. Om een dialoogvenster te openen waarmee u het detail kunt downloaden of per e-mail kunt bestellen, klikt u op de knop Downloaden. In het blok Uw saldo en bonussen ziet u het saldo aan het begin en einde van de geselecteerde periode, evenals de opgebouwde bonussen. U kunt een handige manier kiezen om het blok weer te geven door de modus te wijzigen van Kostenstructuur naar Detaillering en vice versa. In de tabel Kostenstructuur wordt een overzicht van de kosten per groep weergegeven, d.w.z. hoeveel en waaraan het geld precies is besteed in de opgegeven periode. De uitgaventabel bevat gegevens over het bestede geld per dag.

Stap 13

In de tabel Oproepen en sms-details wordt de afdruk weergegeven waarnaar u op zoek was, dat wil zeggen volledige informatie over alle uitgaande en inkomende oproepen en sms-berichten, over hoeveel geld is uitgegeven met een nauwkeurigheid van een seconde. In het blok Betalingen vindt u informatie over wanneer en voor welk bedrag de abonnee heeft betaald.

Stap 14

Met één drill-downverzoek kunt u in maximaal 31 dagen een rapport genereren. U kunt details van facturen en onkosten voor elke periode binnen de laatste 8 maanden bestellen.

Aanbevolen: