Hoe Kies Je Het Gunstigste Tarief Voor Mobiel Internet

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Het Gunstigste Tarief Voor Mobiel Internet
Hoe Kies Je Het Gunstigste Tarief Voor Mobiel Internet

Video: Hoe Kies Je Het Gunstigste Tarief Voor Mobiel Internet

Video: Hoe Kies Je Het Gunstigste Tarief Voor Mobiel Internet
Video: Hoe kies ik het beste internet-only abonnement? 2024, Mei
Anonim

Mobiel internet is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Sociale netwerken, gegevensoverdracht, online communicatie - zonder dit alles is het onmogelijk om een dag te leven. Voor comfortabel gebruik van mobiele internetdiensten is het noodzakelijk om het juiste tarief te selecteren.

Hoe kies je het gunstigste tarief voor mobiel internet
Hoe kies je het gunstigste tarief voor mobiel internet

Tarieven voor mobiel internet

Op dit moment zijn al deze tarieven onder te verdelen in drie typen: per megabyte, voorwaardelijk onbeperkt en onbeperkt.

Het eerste type verdwijnt geleidelijk, omdat het onrendabel wordt om voor elke megabyte te betalen met een constante toename van de gedownloade informatie. Als iemand echter heel weinig mobiel internet gebruikt, kan zo'n tarief heel aantrekkelijk zijn.

Voorwaardelijk onbeperkte tarieven zijn nu de meest voorkomende onder gebruikers van mobiel internet. Meestal wordt het betaalde bedrag van gigabyte per maand gegeven, volgens het tariefplan. Zodra de ingestelde limiet is bereikt, daalt de snelheid van mobiel internet drastisch. Betaling voor het gebruik van diensten geschiedt eenmaal per maand, tegen abonnementsgeld, op dezelfde datum waarop het tarief is aangesloten.

Onbeperkt mobiel internet is alleen beschikbaar voor de rijkste gebruikers. Het is erg duur en is vaak inbegrepen in de onbeperkte tarieven voor mobiele communicatie in het algemeen. Aan de andere kant blijft de kwaliteit van mobiele netwerken in Rusland nog steeds achter bij Europese of Amerikaanse tegenhangers, dus de snelheid zal hetzelfde zijn op zowel onbeperkte als voorwaardelijk onbeperkte tarieven. Dit alles leidt ertoe dat vanuit economisch oogpunt voorwaardelijk onbeperkte tarieven het meest winstgevend zijn.

Gemiddelde kosten van mobiele internetdiensten

Doorgaans bedragen de kosten van een voorwaardelijk onbeperkt tarief 300 tot 500 roebel per maand. Dit is de gemiddelde prijs die niet afhankelijk is van de mobiele operator. Voor dit geld krijgt de gebruiker een tarief met een snelheidslimiet van 4 of 8 gigabyte. Het abonnementsgeld kan zowel dagelijks in gelijke bedragen als eens per 30 dagen op hetzelfde tijdstip in rekening worden gebracht. De kosten van een volledig onbeperkt tarief bedragen enkele duizenden roebel per maand.

Veel mobiele operators bieden, om nieuwe klanten aan te trekken, extra opties voor mobiel internet, bijvoorbeeld dezelfde tariefstelling in het hele land, gunstige prijzen voor internetverkeer in roaming, betaling voor de tijd die op het netwerk wordt doorgebracht zonder verwijzing naar snelheid en drempels, enz. enz. Ook bieden mobiele operators aan om communicators onder hun eigen merknaam aan te schaffen tegen een zeer gunstige prijs met een respijtperiode voor het gebruik van mobiele internetdiensten.

Aanbevolen: