Hoe Kies Je Een Tarief Voor De Telefoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Tarief Voor De Telefoon?
Hoe Kies Je Een Tarief Voor De Telefoon?

Video: Hoe Kies Je Een Tarief Voor De Telefoon?

Video: Hoe Kies Je Een Tarief Voor De Telefoon?
Video: Zo koop je jouw ideale smartphone! | Koopadvies smartphones | SmartphoneMan 2024, Mei
Anonim

Na aanschaf van een mobiele telefoon is het kiezen van een mobiel communicatietarief altijd relevant, omdat uw toekomstige kosten voor bellen, internet en sms'en ervan afhangen. De selectie van het tarief moet worden uitgevoerd rekening houdend met uw behoeften en met welke mobiele operators uw vrienden en familieleden zijn verbonden.

Hoe kies je een tarief voor de telefoon?
Hoe kies je een tarief voor de telefoon?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - een computer met internet.

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst met welke operator u verbinding wilt maken. Bezoek zijn officiële website, namelijk het gedeelte met tarieven. Lees de voorwaarden van elk zorgvuldig opnieuw en let vooral op de alinea's die zijn gemarkeerd met asterisken en in kleine lettertjes zijn geschreven.

Stap 2

Kies een tarief op basis van uw mobiele communicatiebehoeften. In de regel is er een set van typische tarieven voor bijna alle mobiele operators: ten eerste met de aanwezigheid van een groot aantal gratis minuten binnen het netwerk. Het is erg handig als al uw abonnees zijn aangesloten bij één operator. Er zijn ook tarieven waarbij bellen naar alle operators hetzelfde geprijsd is. Het is voordeliger als u naar telefoons met verschillende operators en vaste telefoons moet bellen. Daarnaast zijn er tarieven met voordelig buitenlands bellen, inclusief sms-pakketten en internetverkeer. Daarom moet u een tarief kiezen op basis van uw behoeften voor een bepaalde mobiele communicatiedienst.

Stap 3

Gebruik de internetdienst https://tarifer.ru/ om een tarief te selecteren. Met zijn hulp kunt u vertrouwd raken met de lijst met tarieven van Russische en Oekraïense mobiele operators en degene kiezen die bij u past. Om dit te doen, moet u oproepgegevens bestellen bij uw operator. Met behulp van dit bestand analyseert de dienst uw mobiele communicatiekosten en selecteert het optimale tarief.

Stap 4

Klik op de knop "Bestand selecteren" op de hoofdpagina van de site en specificeer het pad naar het bestand met details. Als gevolg hiervan wordt een grafiek op het scherm weergegeven met een lijst met tarieven waarmee u uw uitgaven in aflopende volgorde kunt besparen. U kunt ook vertrouwd raken met de lijst met tarieven van Russische en Oekraïense operators, waarvoor u de link https://tarifer.ru/tarifs volgt.

Aanbevolen: