Hoe De Status Van Het MTS-account Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Status Van Het MTS-account Te Controleren?
Hoe De Status Van Het MTS-account Te Controleren?

Video: Hoe De Status Van Het MTS-account Te Controleren?

Video: Hoe De Status Van Het MTS-account Te Controleren?
Video: FRP MTC SMART Race 4G удалить google account 2024, Mei
Anonim

Om de status van het account van de telefoon die is verbonden met MTS te achterhalen, kunt u de internetassistent op de site gebruiken, een sms sturen naar een speciaal verkort nummer of een korte opdracht vanaf uw mobiel bellen.

Hoe de status van het MTS-account te controleren?
Hoe de status van het MTS-account te controleren?

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van Mobile Telesystems - mts.ru. In de rechterbovenhoek van de pagina ziet u de "i"-knop en het opschrift "Login to the Internet Assistant". Beweeg eroverheen en klik erop. Verkrijg een wachtwoord om op een van de twee beschikbare manieren toegang te krijgen tot het helpsysteem. De eerste optie is om * 111 * 25 # te bellen op uw mobiele telefoon en vervolgens op de beltoets te drukken. Je krijgt een bericht op je nummer dat je moet bedenken en een nieuw wachtwoord moet invoeren. Gebruik een combinatie van 4-7 cijfers. Een andere optie om een wachtwoord in te stellen is om 1115 te bellen en de instructies te volgen. Voer het numerieke wachtwoord in, druk na het invullen op het "*"-symbool. De stem in de hoorn dicteert de gekozen combinatie, druk ter bevestiging op nummer 1. Bellen in de thuisregio is gratis. Voer het telefoonnummer en het ingestelde wachtwoord in de overeenkomstige velden in, voer de internetassistent in. Zoek op de pagina die wordt geopend het gedeelte 'Rekeningsaldo' en klik erop. Bovenaan het scherm ziet u het bedrag op de rekening.

Stap 2

Kies * 100 # op uw mobiele telefoon en druk op de beltoets. Na het voltooien van de aanvraag verschijnt er een bericht over het bedrag van het saldo op het scherm. Als het telefoonnummer is verbonden met de service "Credit" of "On Full Trust" en het saldo is "negatief", bel dan * 100 * 3 # vanaf uw mobiel en druk op de belknop. U krijgt bericht over het verschuldigde bedrag op de rekening.

Stap 3

Gebruik de service "SMS-assistent". Stuur hiervoor een bericht naar nummer 111 met daarin de servicecode "11". U ontvangt een bericht op uw telefoon over de status van uw rekeningsaldo. De dienst is gratis.

Stap 4

Gebruik de service "MTS-Service" voor smartphones. Kies hiervoor het commando * 111 * 1111 # en druk op de belknop. U ontvangt een link om de MTS-Service-applicatie te downloaden, waarmee u de status van uw account kunt achterhalen.

Aanbevolen: