Hoe De Status Van Het MTS-account Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Status Van Het MTS-account Te Achterhalen?
Hoe De Status Van Het MTS-account Te Achterhalen?

Video: Hoe De Status Van Het MTS-account Te Achterhalen?

Video: Hoe De Status Van Het MTS-account Te Achterhalen?
Video: SSC MTS Application Status 2021 Check Kare ¦¦ SSC MTS Admit Card 2021 Download ¦¦ SSC MTS Admit Card 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons zijn zo stevig verankerd in ons dagelijks bestaan dat plotselinge communicatieproblemen veel verschillende aspecten van het leven negatief kunnen beïnvloeden. Om te voorkomen dat het geld op uw telefoon opraakt, moet u uw account regelmatig controleren.

Hoe de status van het MTS-account te achterhalen?
Hoe de status van het MTS-account te achterhalen?

Noodzakelijk

  • -mobiele telefoon;
  • -het internet.

instructies:

Stap 1

Om erachter te komen of er geld op de MTS-telefoonrekening staat, kunt u de eenvoudigste en meest betaalbare methode gebruiken. Als u een MTS-abonnee bent, neemt u gewoon de telefoon en kiest u een eenvoudige combinatie van toetsen * 100 #. Druk vervolgens op de beltoets. Binnen enkele seconden verschijnt er een beschikbaar bericht op het display van de telefoon met informatie over hoeveel geld er momenteel op uw rekening staat. Het bedrag wordt tot op de dichtstbijzijnde cent weergegeven.

Stap 2

Als een dergelijke behoefte zich voordoet, kunt u bellen met de abonneeservice van de mobiele operator MTS, die in uw stad of regio actief is. Gebruik de nummers 0890 of 8-800-333-08-90 om het telefoonnummer van deze dienst te weten te komen. Bellen naar hen gebeurt gratis vanaf een mobiele telefoon.

Stap 3

Gebruik ook de internetassistent om het rekeningsaldo te controleren. Maak eerst een verzoek door de combinatie * 111 * 25 # te kiezen. U ontvangt een bericht waarin u wordt gevraagd een wachtwoord van 4 tot 7 cijfers in te voeren. Stuur een antwoordbericht met een wachtwoord.

Stap 4

Ga naar de MTS-website op https://ihelper.mts.ru/selfcare/. Registreer u op deze site en vermeld in de kolom "login" uw telefoonnummer en in de kolom "wachtwoord" - het wachtwoord dat u in het antwoordbericht hebt verzonden. Met behulp van de mogelijkheden van de Internet-assistent kunt u alle transacties bekijken die gedurende een bepaalde periode met de rekening op uw telefoon hebben plaatsgevonden

Stap 5

Het kan zijn dat de kaart zich in het GSM-signaleringsapparaat bevindt en dat het daarom onmogelijk is om deze te krijgen. In dit geval moet u een speciale functie in het alarmapparaat aansluiten, die u regelmatig op de hoogte stelt van de huidige accountstatus. Wanneer u de MTS-verbinding aansluit, kunt u eenvoudig de status van uw account controleren in de modeminstellingen. Om dit te doen, selecteert u eenvoudig het item "saldo controleren" in het menu.

Aanbevolen: