Hoe De Beloofde Betaling In Tele-2 . Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beloofde Betaling In Tele-2 . Te Nemen
Hoe De Beloofde Betaling In Tele-2 . Te Nemen

Video: Hoe De Beloofde Betaling In Tele-2 . Te Nemen

Video: Hoe De Beloofde Betaling In Tele-2 . Te Nemen
Video: Tele2 presents| Extra data 2024, April
Anonim

De mobiele operator "Tele-2" laat zijn abonnees geld lenen om mobiele diensten te gebruiken. Deze bewerking voor accountonderhoud wordt Beloofde betaling genoemd. Om deze aan te sluiten leest u de voorwaarden van de voorziening en de voorwaarden van schuldaflossing.

Hoe de beloofde betaling in Tele-2. te nemen
Hoe de beloofde betaling in Tele-2. te nemen

instructies:

Stap 1

Lees de voorwaarden van de Beloofde Betaalservice. De gebruiksduur van een abonneenummer moet minimaal 120 dagen zijn. Uw saldo moet binnen het bereik van -10 tot 20 roebel liggen. Het bedrag van de accountverhoging bij gebruik van de beloofde betalingsservice is 30 roebel. Aanvulling van het saldo voor het terugbetalen van de schuld moet uiterlijk 3 dagen plaatsvinden, anders krijgt het bedrag op uw rekening na de liquidatie van de schuld een negatieve waarde. Voor het verlenen van de service wordt 1 roebel van de rekening afgeschreven en kunt u de volgende beloofde betaling een dag nadat de vorige is afgeschreven, opnemen.

Stap 2

Kies * 111 # op het toetsenbord van de mobiele telefoon. Deze nummers brengen u naar de klantenservicepagina van Tele-2 Mobile Guide. Er wordt een venster voor u geopend, waar onder andere "2> Services op 0" staat. Afhankelijk van de invoermethode op uw telefoonmodel, opent u de gewenste regel door met de cursor te bewegen of door op het cijfer "2" en de belknop te drukken. Nadat u deze bewerking hebt voltooid, wordt er een nieuw venster voor u geopend, waar u het opschrift "5> Beloofde betaling" ziet. Selecteer deze lijn en maak de verbinding. In het volgende venster leest u de details en voorwaarden voor het verkrijgen van een lening, evenals informatie over het bestellen van de dienst.

Stap 3

Kies het commando * 122 # en de belknop vanaf het toetsenbord van uw telefoon. Na het voltooien van de handeling geeft het display aan of u deze functie kunt gebruiken. Als er een lening voor u beschikbaar is, verschijnt er een regel met een combinatie van cijfers en speciale symbolen in het venster dat wordt geopend, door te typen waarmee u de beloofde betaling kunt ontvangen. Meestal beveelt het systeem aan om * 122 * 1 # in te voeren op het toetsenbord en de belknop. Daarna ontvangt de telefoon een sms-bericht met de geldigheidsperiode van de service en de terugbetalingsvoorwaarden.

Aanbevolen: