Hoe De Beloofde Betaling Te Doen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beloofde Betaling Te Doen?
Hoe De Beloofde Betaling Te Doen?

Video: Hoe De Beloofde Betaling Te Doen?

Video: Hoe De Beloofde Betaling Te Doen?
Video: Val je af door koud te douchen? 2024, April
Anonim

U kunt op elk moment contact houden en uw saldo aanvullen dankzij een service genaamd "Trust Payment". Deze dienst kan de klok rond worden gebruikt door abonnees van de operator "Beeline". Op hun verzoek vult de operator tijdelijk hun rekening aan voor een bepaald bedrag.

Hoe de beloofde betaling te doen?
Hoe de beloofde betaling te doen?

instructies:

Stap 1

Om de "Vertrouwde betaling" te activeren, kiest u * 141 # en drukt u op de belknop. Er wordt een bepaald bedrag op uw rekening bijgeschreven, dat afhankelijk is van uw maandelijkse uitgaven voor communicatiediensten (hoe hoger, hoe hoger het in rekening gebrachte bedrag). Als u bijvoorbeeld in de afgelopen drie maanden meer dan 3000 roebel hebt uitgegeven, is uw betaling gelijk aan 300 roebel. Overigens moet uw rekeningsaldo minimaal 0 en niet meer dan 90 roebel zijn.

Stap 2

In het geval dat uw maandelijkse uitgaven variëren van 1.500 tot 3.000 roebel, wordt 15 roebel op uw rekening bijgeschreven. Hier moet uw saldo tussen 0 en 60 roebel zijn. "Vertrouwensbetaling" is gelijk aan 90 roebel, als u maandelijks uitgeeft aan communicatiediensten van 100 tot 1500 roebel. Het saldo op uw rekening mag, net als in het vorige geval, niet hoger zijn dan 60 roebel.

Stap 3

Als de kosten 100 roebel of minder bedragen, kunt u een "Trust Payment" van 30 roebel ontvangen. In dit geval moet uw saldo 0 tot 30 roebel zijn.

Aanbevolen: