Het Adres Van Een Vaste Telefoon Bepalen?

Inhoudsopgave:

Het Adres Van Een Vaste Telefoon Bepalen?
Het Adres Van Een Vaste Telefoon Bepalen?

Video: Het Adres Van Een Vaste Telefoon Bepalen?

Video: Het Adres Van Een Vaste Telefoon Bepalen?
Video: How to HACK WhatsApp — Real Info ✔ 2024, April
Anonim

U kunt op verschillende manieren een adres op stadstelefoonnummer vinden, zowel door gebruik te maken van de mogelijkheden van internet als offline. De keuze van de zoekmethode hangt af van de factoren die ermee gepaard gaan.

Hoe het adres van een vaste telefoon te bepalen?
Hoe het adres van een vaste telefoon te bepalen?

Het is nodig

  • - elektronische telefoongids;
  • - toegang tot internet;
  • - helpdesk;
  • - hulp van de politie.

instructies:

Stap 1

Als de abonnee zich in Rusland bevindt (dit kan worden bepaald aan de hand van de eerste cijfers of de code van het telefoonnummer), gebruik dan het programma van de elektronische telefoongids "DublGis". Je kunt het helemaal gratis vinden en downloaden op internet. Het bevat informatie over alle grote steden van de Russische Federatie, maar ook over Kazachstan en Italië. Nadat u het programma op uw computer hebt geïnstalleerd, start u het, selecteert u het gewenste land en de gewenste stad en vult u de zoekvelden in (voer het telefoonnummer in van de abonnee die u zoekt). Klik op de knop Zoeken. Het programma kan ook online worden gebruikt en door een speciale versie op uw mobiele telefoon te installeren.

Stap 2

Bezoek telpoisk.com online. Vul in het zoekvak het telefoonnummer van de gezochte persoon en andere bij u bekende gegevens in. Klik op de knop "Zoeken". Op deze site kunt u zoekopdrachten organiseren in de volgende landen: Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland, Kazachstan, Letland en Moldavië.

Stap 3

Bel de Hulplijn voor de stad waar het telefoonnummer van de persoon die u zoekt behoort. 09 of 090 (als de oproep wordt gedaan vanaf een mobiele telefoon) wordt beschouwd als een enkel nummer voor informatiediensten op het grondgebied van de Russische Federatie.

Stap 4

Neem contact op met de politie als de persoon die u zoekt zich schuldig heeft gemaakt aan handelingen die als illegaal worden beschouwd. Ze hebben geweldige mogelijkheden om vermiste personen op te sporen.

Stap 5

Op voorwaarde dat u naast het telefoonnummer nog andere aanvullende gegevens heeft (bijvoorbeeld de voor- en achternaam van een persoon), kunt u ernaar zoeken in populaire sociale netwerken, zoals: Odnoklassniki, My World, Tvitter, Facebook, enz.. via het ICQ-programma ("ICQ"), of gewoon door de achternaam, voornaam en telefoonnummer van de gezochte persoon in de zoekbalk van uw browser in te voeren.

Aanbevolen: