Hoe Mms-service Te Activeren Activate

Inhoudsopgave:

Hoe Mms-service Te Activeren Activate
Hoe Mms-service Te Activeren Activate

Video: Hoe Mms-service Te Activeren Activate

Video: Hoe Mms-service Te Activeren Activate
Video: How do I configure MMS settings on my android phone? 2024, Mei
Anonim

Als je mms-berichten wilt kunnen verzenden en ontvangen, bestel dan speciale instellingen bij je mobiele provider (bellen of sms'en met een verzoek).

Hoe mms-service te activeren activate
Hoe mms-service te activeren activate

instructies:

Stap 1

Megafon-abonnees krijgen voor het bestellen van automatische instellingen een verkort nummer 5049. Dit is echter alleen beschikbaar voor het verzenden van SMS. Vermeld in de tekst van het bericht het cijfer drie (of twee, als u tegelijkertijd ook verbinding wilt maken met mobiel internet). Het cijfer 1 wordt aangegeven als de WAP-instellingen vereist zijn. Bij het bestellen van mms-instellingen kunt u ook gebruik maken van het gratis abonneeservicenummer 0500 (dit is alleen bedoeld voor oproepen vanaf een mobiele telefoon). Zodra u de stem van de telefoniste of autoinformer hoort, vertel hem dan het merk en model van uw mobiele apparaat. Daarna worden de benodigde instellingen binnen enkele minuten naar je telefoon gestuurd.

Stap 2

U kunt trouwens op elk moment instellingen bestellen op de officiële website van het bedrijf (bezoek de overeenkomstige sectie). Bewaar ze direct na ontvangst.

Stap 3

Klanten van de telecomoperator Beeline moeten een speciaal USSD-commando * 118 * 2 # gebruiken om een verzoek te verzenden. Uw model mobiele telefoon wordt automatisch gedetecteerd door de operator. En je ontvangt de bijbehorende instellingen vrijwel direct na bestelling. Om de gegevens op te slaan, moet u het standaardwachtwoord 1234 kiezen. Houd er rekening mee dat het mogelijk is om verschillende services in Beeline te beheren dankzij het USSD-nummer * 118 #.

Stap 4

MTS-netwerkgebruikers hebben de beschikking over een verkort nummer 1234. Met zijn hulp kunt u op elk moment niet alleen mms-, maar ook GPRS-instellingen krijgen. Vergeet 0876 niet, dat is alleen voor oproepen. Je kunt er helemaal gratis automatische instellingen voor bestellen. Bovendien hebben de abonnees van deze telecomoperator toegang tot een zelfbedieningssysteem genaamd "Internet Assistant", evenals de sectie "Help en service" (alles staat op de officiële website van het bedrijf).

Aanbevolen: