Hoe De Mobiele Transferservice Te Activeren Activate

Inhoudsopgave:

Hoe De Mobiele Transferservice Te Activeren Activate
Hoe De Mobiele Transferservice Te Activeren Activate

Video: Hoe De Mobiele Transferservice Te Activeren Activate

Video: Hoe De Mobiele Transferservice Te Activeren Activate
Video: Transferring & Activating SIM Card On The iPhone 12 - Took Less Than 2 Minutes! 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators laten hun abonnees met slechts één opdracht geld overboeken van hun mobiele rekening naar de rekening van een andere abonnee. Nu kunt u de rekening van een vriend, collega, vrouw of kind direct aanvullen, zonder te zoeken naar de dichtstbijzijnde communicatiesalon of betaalterminal, met behulp van de "Mobile Transfer"-service.

Hoe de mobiele transferservice te activeren activate
Hoe de mobiele transferservice te activeren activate

instructies:

Stap 1

Om geld over te schrijven van uw rekening naar de rekening van een andere Megafon-abonnee, activeert u de Mobile Transfer-service door een bericht met het nummer 1 te sturen naar het gratis nummer 3311. Kies vervolgens op het toetsenbord van uw mobiele telefoon de combinatie: * 133 * bedrag * telefoonnummer van de abonnee # en toets om een oproep te verzenden (bijvoorbeeld * 133 * 300 * 79262323232 #). De abonnee ontvangt een betalingsbevestiging. Deze dienst is gratis en is beschikbaar voor alle abonnees van het Megafon-netwerk.

Stap 2

Om geld over te schrijven van uw rekening naar de rekening van een andere Beeline-abonnee, kiest u op het toetsenbord van uw mobiele telefoon de combinatie: * 145 * het telefoonnummer van de abonnee * bedrag # en de belknop (bijvoorbeeld * 133 * 9032323232 * 300 #). Dan ontvang je een bericht met een code die verstuurd moet worden om de betaling te bevestigen. Kies hiervoor op het toetsenbord van uw mobiele telefoon de combinatie: * 145 * code # en de belknop. De abonnee ontvangt een bericht over het aanvullen van zijn account. Deze dienst is gratis en is beschikbaar voor alle abonnees van het "Beeline"-netwerk. Om geldoverdrachten vanaf uw mobiele telefoon te verbieden, kiest u het commando: * 110 * 171 # en de belknop.

Stap 3

Om geld over te maken van uw rekening naar de rekening van een andere Tele2-abonnee, kiest u op het toetsenbord van uw mobiele telefoon de volgende combinatie: * 145 * telefoonnummer abonnee * bedrag # en de belknop (bijvoorbeeld * 145 * 89042323232 * 300 #). Je krijgt bericht over de betaling. Deze dienst is gratis en beschikbaar voor alle Tele2-abonnees. Om geldoverdrachten vanaf uw mobiele telefoon te verbieden, kiest u het commando: * 145 * 0 # en de belknop.

Aanbevolen: