Een E-mail Verzenden Vanaf Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Een E-mail Verzenden Vanaf Uw Telefoon
Een E-mail Verzenden Vanaf Uw Telefoon

Video: Een E-mail Verzenden Vanaf Uw Telefoon

Video: Een E-mail Verzenden Vanaf Uw Telefoon
Video: How to send email using mobile phone 2024, Mei
Anonim

Er zijn twee manieren om e-mailberichten vanaf uw telefoon te verzenden. De eerste is om een mailbox te gebruiken via een browser of een speciale client, en de tweede is om een MMS-bericht naar de geadresseerde te sturen.

Een e-mail verzenden vanaf uw telefoon
Een e-mail verzenden vanaf uw telefoon

instructies:

Stap 1

Abonnees van elke mobiele operator hebben toegang tot hun e-mails via de webinterface of met behulp van een mailprogramma. Om dit te doen, moet u er allereerst voor zorgen dat het toegangspunt voor internet is geselecteerd in de telefooninstellingen en niet WAP. Als de operator tegen gunstige voorwaarden onbeperkte internettoegang aanbiedt in uw regio, sluit u deze aan.

Stap 2

Installeer indien nodig een browser van derden (Opera Mini of UCWEB) op uw telefoon. Gebruik vervolgens deze browser om de webinterface van uw mailbox op dezelfde manier te gebruiken als vanaf een computer en stuur berichten naar ontvangers. Sommige postdiensten hebben speciale, lichtgewicht versies van hun sites, bijvoorbeeld:

Stap 3

Symbian mobiele telefoons hebben een ingebouwde POP3-mailclient. Stel het in volgens de instructies voor het apparaat.

Stap 4

Een andere manier om vanaf uw telefoon berichten naar e-mailadressen te verzenden, is door MMS te gebruiken. Het kan zowel zeer voordelig zijn in vergelijking met de vorige, als, omgekeerd, volledig onrendabel. Het hangt er allemaal van af of uw operator een onbeperkte mms-dienst aanbiedt. Heel vaak bedragen de abonnementskosten voor een dergelijke dienst slechts enkele tientallen roebels per maand. Strikt genomen is het uitwisselen van MMS-berichten in dit geval niet geheel onbeperkt, aangezien het aantal berichten dat overdag zonder tariefsverhoging kan worden verzonden, doorgaans beperkt is tot enkele honderden. Maar dit is ook erg voordelig. Informatie over de beschikbaarheid van een dergelijke dienst vindt u bij uw provider in de ondersteuningsdienst of op de website.

Stap 5

Om een MMS-bericht van je telefoon naar een e-mailadres te sturen, moet je het zoals gewoonlijk opstellen (tekst typen, foto's bijvoegen, geluids- en videobestanden) (als je niet weet hoe je dit moet doen, zoek dan alle informatie op die je nodig hebt). nodig hebt in de instructies voor uw telefoon). Voer in plaats van het nummer van de ontvanger zijn e-mailadres in. Als dit niet lukt omdat er cijfers worden ingevoerd in plaats van letters, houdt u de "#"-toets ingedrukt en de telefoon schakelt over naar de lettermodus. Om vervolgens een bericht te verzenden, drukt u op de belknop of selecteert u het overeenkomstige item in het menu. Deze methode heeft twee nadelen: ten eerste kent de geadresseerde uw telefoonnummer en ten tweede is het volume van het bericht beperkt tot 300 kilobyte.

Aanbevolen: