Hoe U Geld Op Uw Mobiel Kunt Zetten Via Internet

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Op Uw Mobiel Kunt Zetten Via Internet
Hoe U Geld Op Uw Mobiel Kunt Zetten Via Internet

Video: Hoe U Geld Op Uw Mobiel Kunt Zetten Via Internet

Video: Hoe U Geld Op Uw Mobiel Kunt Zetten Via Internet
Video: Verdien Automaties €26,60 Per Seconde (Makkelijk) Snel Geld Verdienen Online helemaal Gratis 2024, April
Anonim

Internet helpt geld te verdienen en geldstromen te reguleren. Velen zijn dit al gewend. Mensen betalen voor diensten via het wereldwijde netwerk, kopen goederen. En ze vullen zelfs de rekening van een mobiele telefoon aan, die een integraal onderdeel van ons leven is geworden.

Hoe u geld op uw mobiel kunt zetten via internet
Hoe u geld op uw mobiel kunt zetten via internet

instructies:

Stap 1

De meest gebruikelijke manier is om een elektronisch betalingssysteem te gebruiken. Bijvoorbeeld Qiwi of WebMoney. Het enige nadeel is dat je geld op de rekening van dit systeem moet hebben staan.

Stap 2

In het geval van WebMoney opent u het programma WebMoney Keeper, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Log alsjeblieft in. Selecteer in het menu het opschrift "U kunt WebMoney gebruiken", klik vervolgens op het item "Betalen voor services" en vervolgens op "Mobiele communicatie". Het venster "WebMoney - Betaling" wordt geopend. Zoek de mobiele operator naar wiens nummer u geld wilt overmaken. U kunt ook gewoon beginnen met het invoeren van het nummer en het programma kiest de operator die u nodig hebt. Geef nu het bedrag en het portemonneenummer op waarmee de mobiele telefoonrekening wordt aangevuld. Bevestig de informatie die is opgegeven in de vorige stappen.

Stap 3

Als je een Qiwi-portemonnee gebruikt, bezoek dan de Qiwi-website (https://w.qiwi.ru). Doorloop de autorisatie door uw telefoonnummer en wachtwoord in te voeren. Selecteer het item "Mobiele communicatie", voer vervolgens het telefoonnummer in waarvan de rekening moet worden aangevuld, en het bedrag. Bevestig de bewerking.

Stap 4

Indien u geen elektronisch geld heeft, maar enkel een bankkaart, kunt u deze "koppelen" aan uw Qiwi-rekening. En het wordt van je bankrekening afgeschreven. Wanneer u de kaart koppelt aan uw Qiwi-account, wordt er een klein bedrag van uw bankrekening afgeschreven, wat in een speciaal venster moet worden aangegeven. U kunt het bijvoorbeeld te weten komen bij een telefoniste in een bank, of via sms informeren.

Stap 5

Aan internetbankieren kan ook een bankkaart worden gekoppeld. Sberbank noemt deze service bijvoorbeeld "Sberbank Online @ yn" (https://esk.sbrf.ru/). Om toegang te krijgen tot de service, moet u verbonden zijn met het "mobiele bank" -systeem en een speciale unieke identificatie en wachtwoord ontvangen om in te voeren. Dit kan via een geldautomaat of door contact op te nemen met een specialist bij de bank. Nadat u het systeem hebt ingevoerd, selecteert u het item "Betalingen" en vervolgens "Mobiele telefoons". Vul het betalingsnummer en het bedrag in. Bevestig de bewerking.

Stap 6

Elke bewerking in een van de bovenstaande gevallen kan worden opgeslagen in favoriete sjablonen. Dit versnelt uw betaling de volgende keer.

Aanbevolen: