Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Via Internet

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Via Internet
Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Via Internet

Video: Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Via Internet

Video: Hoe U Geld Op Uw Telefoon Kunt Zetten Via Internet
Video: Online geld verdienen met luisteren 2024, April
Anonim

De mobiele telefoon is al lang geen wonder meer - voor ieder van ons is het een apparaat waarmee we verbonden zijn met de rest van de wereld. Het moderne levenstempo zorgt ervoor dat u elke minuut waardeert, dus u wilt deze niet uitgeven aan het aanvullen van uw telefoonsaldo in mobiele telefoonwinkels of via betaalterminals. Ten eerste moet u hiervoor de straat op en ten tweede bereikt in sommige betaalterminals de commissie voor het aanvullen van het saldo 10%. Het is beter om via internet geld op uw telefoon te zetten.

Het moderne tempo van het leven laat je elke minuut waarderen
Het moderne tempo van het leven laat je elke minuut waarderen

instructies:

Stap 1

Bijna 40% van de bevolking van het land maakt tegenwoordig gebruik van internet. Daarom is deze manier om tijd en geld te besparen beschikbaar voor bijna elke tweede persoon. Als er een computer met een internetverbinding bij u thuis of op het werk staat, profiteer dan van de vruchten van de technologische vooruitgang en zet online geld op uw telefoon.

Stap 2

Voor degenen die een bankkaart en een internetbankierdienst hebben aangesloten, gaan om hun saldo op te waarderen naar hun persoonlijke rekening en selecteer het item "Mobiele communicatie" in het menu met aangeboden diensten. U wordt doorverwezen naar accountoperaties, waar u het rekeningnummer selecteert waarvan u geld wilt opnemen, de operator, uw telefoonnummer en het vereiste bedrag aangeeft. Dit item kan worden onthouden als een sjabloon en de volgende keer dat u het uit de lijst selecteert, geeft u alleen het bedrag aan dat u wilt overboeken. Er is geen commissie voor het aanvullen van het saldo.

Stap 3

U kunt een mobiele telefoon ook betalen met elektronisch geld. Om dit te doen, moet u eerst een internetportemonnee openen en er een bedrag op zetten, dat u vervolgens overmaakt naar uw mobiele telefoonaccount. Om dit te doen, kunt u betalingssystemen gebruiken zoals WebMoney, Yandex.money of Qiwi-portemonnee. In contanten kunnen deze portemonnees worden aangevuld via het betaalterminalsysteem, geldautomaten of met een creditcard. Het principe van overschrijving is hetzelfde: ga naar het menu "Diensten", selecteer het item "Mobiele communicatie", geef de operator, het telefoonnummer en het overschrijvingsbedrag op. U betaalt ook geen transfersom.

Aanbevolen: