Hoe Een MTS-rekening Opwaarderen Vanaf Een Bankkaart Via Internet

Inhoudsopgave:

Hoe Een MTS-rekening Opwaarderen Vanaf Een Bankkaart Via Internet
Hoe Een MTS-rekening Opwaarderen Vanaf Een Bankkaart Via Internet

Video: Hoe Een MTS-rekening Opwaarderen Vanaf Een Bankkaart Via Internet

Video: Hoe Een MTS-rekening Opwaarderen Vanaf Een Bankkaart Via Internet
Video: SSC MTS kya hota hai full information in Hindi | SSC MTS syllabus, exam pattern, salary, posts | 2024, Mei
Anonim

Om een MTS-account op te waarderen, is het nu niet nodig om naar een mobiele telefoonwinkel te gaan. Je hebt alleen een bankkaart en internettoegang nodig. Er zijn verschillende manieren om op te laden. Er is een optie waarmee u de bewerking rechtstreeks vanaf uw telefoon kunt uitvoeren. In sommige gevallen kan een computer of laptop nodig zijn.

Hoe een MTS-account opwaarderen met een bankkaart
Hoe een MTS-account opwaarderen met een bankkaart

Hoe een MTS-rekening opwaarderen vanaf een bankkaart zonder commissie via de MTS-website

De veiligste manier om geld op uw MTS-account te storten, is door gebruik te maken van de officiële website van het bedrijf, www.mts.ru. Op de hoofdpagina moet u op de link "Financiële diensten en betalingen" klikken. Selecteer vervolgens het gedeelte "Opwaardeer rekening" en nu moet u de link "MTS-betaling vanaf een bankkaart" volgen. Dan hoeft u alleen maar het formulier in te vullen, waarvan het sjabloon hieronder wordt weergegeven.

Afbeelding
Afbeelding

De site biedt zijn gebruikers aan om de gegevens op te slaan en dan zal de volgende betaling nog minder tijd kosten. Nadat alle gegevens zijn ingevoerd, moet u op de knop "Betalen" klikken. Deze methode van het aanvullen van een MTS-account vanaf een bankkaart trekt aan zonder commissie. Ook is het belangrijk dat de officiële site de veiligheid van de ingevoerde gegevens garandeert.

Hoe u geld op MTS kunt zetten vanaf een bankkaart via uw persoonlijke account

Het aanvullen van een MTS-rekening vanaf een bankpas via een persoonlijke rekening is vrijwel identiek aan het aanvullen via een website. Eerst moet u naar uw persoonlijke MTS-account gaan. Om dit te doen, moet u vanaf de hoofdpagina van de officiële site op de link "Mijn MTS" klikken. Vervolgens verschijnt het inlogvenster. Als u uw persoonlijke account nog niet eerder hebt gebruikt, moet u zich registreren. Een koppeling met een sociaal netwerk vereenvoudigt de registratie. Je kunt gewoon op sociaal klikken. het netwerk waarin u een account heeft en voer vervolgens de viercijferige code in het speciale veld in. Het enige voorbehoud is sociaal. het netwerk moet zijn geregistreerd op het MTS-telefoonnummer.

In je persoonlijke account kun je eenvoudig je MTS-account opwaarderen, of je kunt automatische betaling instellen. Het aanvullen van een rekening op de rekening is volledig identiek aan het aanvullen van een MTS-rekening met een bankpas via de MTS-website. Maar automatische betaling is een beetje anders. Wanneer u op de link klikt, biedt de site aan om te kiezen wanneer het MTS-account wordt aangevuld:

Gepland. Dat wil zeggen dat het account op een bepaalde dag automatisch wordt aangevuld. U kunt de gewenste frequentie selecteren - dag, week of maand. En ook het tijdstip waarop de MTS-rekening wordt aangevuld en het bedrag dat van de bankkaart wordt afgeschreven, wordt geselecteerd

Hoe een MTS-account opwaarderen met een bankkaart
Hoe een MTS-account opwaarderen met een bankkaart

Balans drempel. Om deze automatische betaling te registreren, moet u het bedrag op de rekening invoeren, wat een signaal wordt voor aanvulling. In een speciaal venster moet u het bedrag invoeren waarmee de MTS-account wordt aangevuld. Het is ook belangrijk om de vensters voor de afschrijvingslimiet van de kaart in te vullen.

Aanbevolen: