Hoe De Telefoon Te Betalen Met Een Bankkaart?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Te Betalen Met Een Bankkaart?
Hoe De Telefoon Te Betalen Met Een Bankkaart?

Video: Hoe De Telefoon Te Betalen Met Een Bankkaart?

Video: Hoe De Telefoon Te Betalen Met Een Bankkaart?
Video: Betalen met je smartphone 2024, Mei
Anonim

Een telefoon betalen met een bankpas is geen gemakkelijke opgave, maar wel redelijk oplosbaar. Niet alle mobiele operators ondersteunen online betalen vanaf een bankkaart, maar dit kan worden geconfigureerd met behulp van speciale services.

Hoe de telefoon te betalen met een bankkaart
Hoe de telefoon te betalen met een bankkaart

instructies:

Stap 1

U kunt uw telefoon betalen met een bankkaart als u deze kaart aan uw Yandex. Money-account koppelt.

Stel om te beginnen een mailbox in, die een universeel account wordt voor alle services op de Yandex-portal (yandex.ru). Geef bij het registreren van een mailbox uw volledige naam en achternaam op, evenals uw login (unieke gebruikersnaam).

Stap 2

Bedenk daarnaast een wachtwoord voor uw mailbox, stel een geheime vraag om deze te herstellen, specificeer een extra e-mail voor ondersteuning, evenals een mobiele telefoon voor sms-meldingen en extra beveiliging van uw mailbox. Klik vervolgens op de knop "Registreren".

Stap 3

Nadat je je hebt geregistreerd in Yandex-mail, ga je naar de Yandex. Money-projectpagina op het adres dat je zelf kunt bedenken), je mobiele telefoonnummer en je geboortedatum. Daarna kunt u beginnen met het koppelen van uw Yandex. Money-account aan uw bankkaart.

Stap 4

Om een bankkaart aan een rekening te koppelen, volgt u de link https://money.yandex.ru/card/card-payment/about.xml?from=tpayment/ en klikt u op de knop "Kaart koppelen". Voer vervolgens uw factureringswachtwoord in.

Stap 5

Voer daarna op de webpagina die opent de gegevens van uw bankkaart in: nummer, vervaldatum, naam van de houder en CVC2-code. Nadat u de kaart heeft gekoppeld, bevestigt u uw acties door uw betalingswachtwoord in te voeren. Wanneer u nu op de knop drukt om te betalen voor een mobiele telefoon in de Yandex. Money-service, krijgt u de keuze: betalen met Yandex. Money of met een creditcard. Om met een kaart te betalen, hoeft u alleen de CVC2-code in te voeren, evenals het betalingswachtwoord.

Aanbevolen: