Een Tv Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Tv Aansluiten
Een Tv Aansluiten

Video: Een Tv Aansluiten

Video: Een Tv Aansluiten
Video: Howto: Hoe installeer ik Digitale Televisie? 2024, Mei
Anonim

Als u uw favoriete tv-programma of een concert van een beroemde band op uw harde schijf wilt opnemen, kunt u de tv-tuner gebruiken, die de tv perfect vervangt. Maar als je dit apparaat niet hebt, kun je je tv rechtstreeks op je computer aansluiten. Hierdoor kan niet alleen het opgenomen materiaal worden bekeken, maar ook direct tijdens de uitzending worden gecorrigeerd.

Een tv aansluiten
Een tv aansluiten

Het is nodig

Computer, tv, aansluitdraden

instructies:

Stap 1

Vrijwel alle moderne tv's zijn uitgerust met een Scart-aansluiting, en videokaarten zijn voorzien van een S-Video-aansluiting. Om de tv op een computer aan te sluiten, moet u de volgende aansluitdraden aanschaffen:

- "S-Video - S-Video"-kabel - deze kabel is ontworpen voor videotransmissie. Het is vermeldenswaard dat u geen geld moet sparen voor een duurder snoer, dat bovendien is afgeschermd. Het zal veel langer duren.

- adapter "SCART - s-video / audio / video". Deze adapter is nodig om het bovenstaande snoer aan te sluiten.

- snoer "jack 3, 5" - 2 RCA (tulp) ". Dit snoer is voor het uitvoeren van geluid van uw computer naar uw tv.

Stap 2

Nadat u de computer opnieuw heeft opgestart, opent u het venster "Beeldschermeigenschappen": klik met de rechtermuisknop op het bureaublad - selecteer "Eigenschappen". Klik op het tabblad "Opties". Selecteer in het schermwisselvenster scherm # 2 (TV) - activeer de optie "Bureaublad uitbreiden naar deze monitor".

Stap 3

Gebruik de afstandsbediening om de tv naar het "A/V"-kanaal te schakelen. Als de tv correct is aangesloten, moet het tv-scherm het bureaublad van uw computer weergeven. Dit betekent dat de verbinding tussen de computer en de tv tot stand is gebracht. Om het benodigde tv-programma op te nemen, moet u nog een video-opnameprogramma installeren.

Aanbevolen: