Hoe Programma's Voor Nokia 6233 . Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Voor Nokia 6233 . Te Installeren
Hoe Programma's Voor Nokia 6233 . Te Installeren

Video: Hoe Programma's Voor Nokia 6233 . Te Installeren

Video: Hoe Programma's Voor Nokia 6233 . Te Installeren
Video: Nokia 6233: серьезные забавы (2006) - ретроспектива 2024, Mei
Anonim

De meeste mobiele telefoons kunnen een breed scala aan toepassingen uitvoeren. Voor een stabiele werking van deze programma's moet u ze correct op uw mobiele apparaat installeren. Als u bijvoorbeeld met een mobiele telefoon Nokia 6233 werkt, moet u het programma Nokia PC Suite gebruiken.

Hoe programma's voor Nokia 6233. te installeren
Hoe programma's voor Nokia 6233. te installeren

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - Nokia PC Suite-programma.

instructies:

Stap 1

Download de toepassing Nokia PC Suite van de officiële Nokia-website. Controleer de compatibiliteit met de versie van het besturingssysteem dat u gebruikt.

Stap 2

Na het downloaden van het installatiebestand, voer het uit. Wacht tot het installatiemenu van de applicatie wordt gestart. Volg deze procedure en start uw computer opnieuw op. Start Nokia PC Suite.

Stap 3

Zet uw mobiele telefoon aan en verbind deze met uw computer. Gebruik hiervoor de datakabel die bij het apparaat is geleverd. Wacht even totdat het programma de telefoon initialiseert.

Stap 4

Daarna verschijnt een nieuw menu op het display van het mobiele apparaat. Selecteer de bedrijfsmodus PC Suite. Druk op de bevestigingstoets. Nu kunt u beginnen met het installeren van applicaties.

Stap 5

Het beschreven model mobiele telefoon werkt met Java-applicaties. Download deze programma's van de beschikbare internetbronnen. Onthoud dat werkbestanden een jar-extensie moeten hebben. Het zijn archieven die zijn voorbereid om op een mobiel apparaat te draaien.

Stap 6

Keer terug naar het hoofdmenu van Nokia PC Suite. Klik op de knop "Programma's installeren" en wacht tot het nieuwe menu start. Navigeer naar de map met de gedownloade bestanden en selecteer een van de toepassingen.

Stap 7

Klik op de knop Installeren. Wacht op het bericht dat deze procedure met succes is voltooid. Installeer vervolgens de rest van de programma's één voor één.

Stap 8

Start het hoofdmenu van Nokia PC Suite opnieuw en klik op de knop Verbinding verbreken. Koppel de USB-kabel los van uw mobiele telefoon. Start de machine opnieuw op. Open de map Toepassingen en controleer de functionaliteit van de geïnstalleerde programma's één voor één.

Aanbevolen: