De Service Verborgen Nummer Deactiveren?

Inhoudsopgave:

De Service Verborgen Nummer Deactiveren?
De Service Verborgen Nummer Deactiveren?

Video: De Service Verborgen Nummer Deactiveren?

Video: De Service Verborgen Nummer Deactiveren?
Video: How to make ☎️Outgoing Caller ID Service Disable🚫 2024, April
Anonim

Met de ontwikkeling van mobiele communicatie begonnen providers verschillende extra opties aan te bieden, waaronder "Nummeridentificatiebeperking" (AntiAON). Door deze dienst aan zijn telefoon te koppelen, kan een persoon bellen en onherkenbaar blijven voor degene naar wie hij heeft gebeld. Om deze optie uit te schakelen, bieden verschillende mobiele operators verschillende opties aan.

De service Verborgen nummer deactiveren?
De service Verborgen nummer deactiveren?

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - paspoortgegevens van de persoon bij wie de telefoon is geregistreerd

instructies:

Stap 1

Om de service "Nummeridentificatiebeperking" in het "Megafon"-netwerk te deactiveren, gaat u naar de pagina "Servicegids" via de officiële website van deze operator. Selecteer het tabblad "Services" in het hoofdmenu van het hoofdvenster en vervolgens "Oproepen en contacten beheren". Ga naar de link die verschijnt, "Beller-ID" en selecteer de optie "Verbinding verbreken". Stuur USSD-commando * 105 * 501 * 0 # om de service te deactiveren.

Stap 2

Bel het servicecentrum van het Megafon-netwerk op 0500, luister naar de informatie van de autoinformer over de procedure voor het aan- en afkoppelen van diensten. Hier kunt u ook contact opnemen met de netwerkoperator en hem uw paspoortgegevens vertellen (als u de service op de telefoon die bij u is geregistreerd uitschakelt), of de gegevens van de persoon voor wie u deze optie gaat uitschakelen.

Stap 3

U kunt de dienst "Nummeridentificatiebeperking" in het "MTS"-netwerk deactiveren door de toetscombinatie * 111 * 84 # op uw mobiele telefoon te kiezen. Of gebruik de tips van de internetassistent op de officiële pagina van de MTS-website. Een andere mogelijkheid is om de MTS-telecomoperator te bellen op het gratis 24-uursnummer 0890. Geef hem het codewoord of paspoortgegevens van de persoon bij wie de telefoon is geregistreerd.

Stap 4

U kunt de service "Verborgen nummer" in het "Beeline"-netwerk deactiveren door het USSD-commando * 110 * 070 # te kiezen en op de beltoets te drukken. Of op de hoofdpagina van de officiële website van het netwerk, door op het tabblad "Servicebeheer", "Persoonlijk account" te klikken. U kunt het servicebeheermenu ook openen door 0674 te bellen vanaf de telefoon of door contact op te nemen met het klantenservicecentrum op 0611.

Stap 5

Als u een abonnee bent van het "Tele 2"-netwerk, om de dienst "Nummeridentificatiebeperking" te deactiveren, kiest u de toetsencombinatie * 117 * 0 # en drukt u op de belknop. U kunt ook naar de officiële website van het "Tele 2"-netwerk gaan en naar de tabbladen "Individuele klanten", "Help", "Zelfbedieningsdiensten", "Internet-zelfbediening" gaan.

Aanbevolen: