Hoe De Goodok-service Te Deactiveren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Goodok-service Te Deactiveren?
Hoe De Goodok-service Te Deactiveren?

Video: Hoe De Goodok-service Te Deactiveren?

Video: Hoe De Goodok-service Te Deactiveren?
Video: Замена клаксона на Peugeot Partner Tepee Replacement of a horn by Peugeot Partner Tepee 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele communicatie staat niet stil en biedt haar abonnees steeds meer nieuwe diensten. Een daarvan is Goodok: als je iemand belt, hoor je in plaats van te bellen een muziekcompositie in opdracht van de abonnee. Het is vrij eenvoudig om betaalde muziek te weigeren en terug te keren naar normale piepjes op je telefoon. U hoeft deze optie alleen maar uit te schakelen.

Hoe de goodok-service te deactiveren?
Hoe de goodok-service te deactiveren?

Het is nodig

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

De Goodok-service wordt geleverd door verschillende operators en elk van hen heeft zijn eigen mechanismen voor het verbinden en loskoppelen ervan.

Als u een abonnee bent van het MTS-netwerk, kiest u * 111 * 29 # om Goodok uit te schakelen en drukt u vervolgens op de belknop. Het uitschakelen van de "Beep" kan op een andere manier. Bel 0890 en wacht tot de telefoniste opneemt. Optie drie: ga naar de officiële website van MTS in de sectie "services toevoegen / verwijderen".

Stap 2

Als u abonnee bent van het Beeline-netwerk, gaat u als volgt te werk. Kies het nummer 0770 en volg de instructies van de elektronische assistent. Optie twee: krijg een wachtwoord door vooraf het nummer * 110 * 9 # te kiezen - bel en ga vervolgens naar de officiële website van het bedrijf in het "persoonlijke account" - nu kunt u het uitschakelen!

Stap 3

Voor Megafon-abonnees heette deze dienst "Change the dial tone". Om het uit te schakelen, belt u 0550 op uw mobiel en volgt u de instructies door te drukken op: 4-4-2-1. Daarna wordt de service uitgeschakeld. Sommige abonnees van Megafon verbinden, door de "Kaleidoscope"-service aan te sluiten en de simkaart te activeren, ook "Change the dial tone" parallel aan, wat vaak zonder hun medeweten gebeurt. Als dit uw geval is, schakelt u de "Caleidoscoop" uit om de "Beep" uit te schakelen. Ga hiervoor naar het menu van de mobiele telefoon in de sectie MegaFonPRO. Klik op "Caleidoscoop", ga naar "instellingen", stel vervolgens de parameter "uit" in voor de waarde "uitzending".

Stap 4

Voor Tele2-abonnees is het het gemakkelijkst om deze dienst uit te schakelen. Kies het gratis commando * 115 * 0 # en de kiestoon wordt uitgeschakeld. Nadat de verbinding is verbroken, worden alle melodieën op het account van de abonnee 60 dagen bewaard, als u besluit opnieuw verbinding te maken met de service.

Aanbevolen: