Hoe U Internet Op Uw Telefoon Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Internet Op Uw Telefoon Kunt Controleren
Hoe U Internet Op Uw Telefoon Kunt Controleren

Video: Hoe U Internet Op Uw Telefoon Kunt Controleren

Video: Hoe U Internet Op Uw Telefoon Kunt Controleren
Video: How to Check Internet Connection Continuously in Android | Java | Android Studio 2024, Mei
Anonim

U kunt op elk moment internet nodig hebben, dus soms moet u de instellingen in uw telefoon controleren om niet op het juiste moment zonder de nodige informatie te komen. Als je twijfelt over de staat van de internetinstellingen, vraag dan de operator om nieuwe. Ze worden automatisch in de telefoon geïnstalleerd, u hoeft niets expres te configureren.

Hoe u internet op uw telefoon kunt controleren
Hoe u internet op uw telefoon kunt controleren

instructies:

Stap 1

De telecomoperator "Megafon" geeft zijn instellingen door het gratis nummer 0500 te bellen. Kies het, druk op de belknop en volg de gesproken instructies. Daarnaast is er een nummer 5049 waarnaar je een sms kunt sturen met sms 1 en automatische instellingen kunt ontvangen. Het is ook mogelijk om de instellingen te krijgen door een speciaal formulier in te vullen op de officiële website van het bedrijf of door contact op te nemen met het klantenservicecentrum.

Stap 2

Beeline maakt het mogelijk om op twee manieren verbinding te maken met internet: door het nummer * 110 * 181 # en * 110 * 111 #. Het verschil tussen beide is dat het eerste nummer verbinding maakt via GPRS en het tweede zonder. Houd er rekening mee dat u na het verzenden van een verzoek naar een van deze nummers een zogenaamde "reboot" van uw telefoon moet uitvoeren (d.w.z. eerst uw telefoon uitschakelen en vervolgens weer inschakelen).

mobiele telefoon. Dit moet worden gedaan om de telefoon te laten registreren in het GPRS-netwerk.

Stap 3

Door het gratis nummer 0876 te bellen, kunt u internetinstellingen opvragen bij de MTS-telecomoperator. U kunt dit ook rechtstreeks op de website van het bedrijf doen (vul uw nummer in het daarvoor bestemde veld in), op kantoor of met het verkorte nummer 1234. U hoeft er alleen maar een bericht naar te sturen dat geen tekst bevat.

Aanbevolen: