Een Nokia-smartphone Flashen

Inhoudsopgave:

Een Nokia-smartphone Flashen
Een Nokia-smartphone Flashen

Video: Een Nokia-smartphone Flashen

Video: Een Nokia-smartphone Flashen
Video: ЖЕСТКИЙ СБРОС Nokia 2, 3, 5, 6 (2017) 2024, Mei
Anonim

De smartphonefabrikant Nokia brengt periodiek firmware-updates uit die bedoeld zijn om de prestaties van smartphones te verbeteren. Op het eerste gezicht lijkt dit een complexe operatie. Maar dat is niet zo: elke bezitter van een Nokia-smartphone kan zelfstandig zijn firmware uitvoeren.

Een Nokia-smartphone flashen
Een Nokia-smartphone flashen

instructies:

Stap 1

Wanneer je een Nokia smartphone gaat flashen, moet je er rekening mee houden dat er een reeks Nokia telefoons (6630, 6680, 6270, 3250, N70, N90) zijn die niet geflitst kunnen worden zonder een phisher.

Stap 2

Om dit te doen, moet u eerst weten welke versie van de firmware op uw smartphone wordt aangegeven, hiervoor moet u * # 0000 # bellen. Download vervolgens precies de firmware die voor uw telefoon is ontworpen naar uw computer.

Stap 3

De volgende stap is het downloaden van de programma's Diego_3_06, Phoenix 2004 en Crack for Phoenix. Tijdens de installatie kan een foutmelding op het scherm verschijnen, open twee vensters: foutmeldingen en de installatie van het Crack.exe-bestand, klik vervolgens op de knop "Probeer opnieuw" en ga verder met het installeren van het Crack.exe-programma, terwijl u de bestanden vervangt, indien nodig. Dit alles moet heel snel gebeuren, omdat de fout opnieuw kan verschijnen.

Stap 4

De volgende stap is om uw computer opnieuw op te starten. Na het herstarten moet u Phoenix 2004 starten, het minimaliseren, maar het niet sluiten en de installatie starten. Experts raden aan om uw computer in geen geval opnieuw op te starten aan het einde van de installatie.

Stap 5

Vervolgens moet u de kabeldriver DKU-2 installeren, waardoor het mogelijk wordt om de volgende mappen in te voeren: C: Program FilesCommon FilesNokiaTssCdmaCommon en C: Program FilesCommon FilesNokiaTssFlash Let op elke stap, anders kunt u uw telefoon verpesten.

Stap 6

Haal de geheugenkaart uit de telefoon en formatteer deze. Het is ook noodzakelijk om de batterij van de telefoon op te laden. Nadat alle acties zijn uitgevoerd, moet u op "Start" klikken en wachten. In het programmavenster verschijnt verschillende informatie over het knipperen van een Nokia-smartphone. Er hoeft echter niets aangeraakt te worden. Als u een bericht ontvangt dat de telefoon zich in de testmodus bevindt, schakelt u deze modus in en sluit u dit bericht.

Stap 7

Als alles correct is gedaan, ontvangt u een e-mail waarin staat dat de firmware-update is geslaagd. Na het knipperen moet u de telefoon opnieuw opstarten en formatteren.

Aanbevolen: