Hoe Te Bellen Detail

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bellen Detail
Hoe Te Bellen Detail

Video: Hoe Te Bellen Detail

Video: Hoe Te Bellen Detail
Video: How To Get Call Details Of Any Mobile Number Without OTP 2020 | Find Any Number Details 2024, Mei
Anonim

Detaillering van oproepen vanaf een mobiele telefoon stelt de abonnee in staat om alle informatie over inkomende en uitgaande oproepen naar zijn nummer te ontvangen.

Hoe te bellen detail
Hoe te bellen detail

Het is nodig

Mobiele telefoon, paspoort

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig kan gespreksdetails in veel gevallen relevant zijn. Met behulp van deze dienst beheersen werkgevers de communicatiekosten van hun werknemers en volgen ze de oproepen van de telefoons van het bedrijf. Naast het commerciële werkterrein kan detaillering nuttig zijn in het geval dat de abonnee voortdurend wordt gebeld door een verborgen nummer - absoluut alle nummers en oproepen voor een bepaalde periode worden aangegeven bij het detailleren en een anonimiteit kan eenvoudig worden vastgesteld.

Stap 2

Sommige mobiele operators bieden de mogelijkheid om gesprekken te detailleren via een elektronische dienst. Deze dienst wordt in de regel betaald en geeft informatie op nummer voor een beperkte periode (tot zeven dagen). Om een dergelijke dienst te bestellen, moet u contact opnemen met de ondersteuningsdienst van uw operator - als de elektronische dienst niet voorziet in de mogelijkheid om oproepen te detailleren, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Als de telefoniste voorziet in de detaillering van gesprekken via een elektronische dienst, kunt u gebruik maken van de dienst.

Stap 3

Voor gedetailleerde informatie over een telefoonnummer voor een lange periode (meer dan een week), moet u contact opnemen met het kantoor van uw mobiele operator. Ga naar een willekeurige gratis beheerder en nadat u bent geïdentificeerd, krijgt u de benodigde papieren (de service wordt ook betaald).

Aanbevolen: