Hoe Herken Ik Imei Nokia

Inhoudsopgave:

Hoe Herken Ik Imei Nokia
Hoe Herken Ik Imei Nokia

Video: Hoe Herken Ik Imei Nokia

Video: Hoe Herken Ik Imei Nokia
Video: ВЫЖИВЕТ ли NOKIA после заморозки ЖИДКИМ АЗОТОМ, t - 198 градусов. Краш Тест телефона NOKIA 2024, Mei
Anonim

De IMEI-code van telefoons wordt gebruikt om ze te identificeren. Dit is erg handig, bijvoorbeeld als u uw mobiele apparaat kwijtraakt - elke keer dat u de telefoon aanzet, wordt dit nummer naar de operator gestuurd, waarna u kunt zien wie het momenteel gebruikt.

Hoe herken ik imei Nokia
Hoe herken ik imei Nokia

Het is nodig

doos en documentatie van de telefoon

instructies:

Stap 1

Om het imei-nummer van uw mobiele Nokia-apparaat te achterhalen, kiest u de volgende combinatie vanaf het toetsenbord van de telefoon: * # 06 # (in sommige modellen moet u op de belknop drukken). Bekijk de code die op het scherm verschijnt. Dit geldt niet alleen voor de apparaatmodellen van deze fabrikant, maar ook voor andere mobiele telefoons, ongeacht hun fabrikant en andere parameters.

Stap 2

Houd er rekening mee dat in sommige telefoonmodellen (meestal in oude) dit nummer kan worden onderschept met behulp van verschillende programma's, knipperen, enzovoort, dus na het verliezen van de telefoon en het opnieuw flashen, kan het onmogelijk zijn om het terug te vinden en terug te sturen.

Stap 3

Bekijk de imei van je Nokia op een speciale sticker, die meestal in het batterijvak van de telefoon onder de batterij wordt geplakt. Schakel hiervoor de telefoon uit, open de achterklep en verwijder de batterij. Zoek de sticker met het imei-nummer naast de simkaart van je telefoon. IMEI staat daar meestal met de allerlaatste code bovenaan, in ieder geval herken je het aan het aantal cijfers, het moeten er 15 zijn. Deze nummers moeten exact overeenkomen met de informatie op de garantiekaart en verpakking, controleer deze correspondentie zelfs bij het kopen van een mobiel apparaat.

Stap 4

Als je het imei-nummer van je telefoon wilt weten zonder het apparaat direct bij de hand te hebben, kijk dan in de documentatie (garantiekaart, die mogelijk ook op de laatste pagina's van de handleiding van het apparaat staat) voor een speciale sticker met de informatie die je nodig hebt. Ook moet er op de doos van het mobiele apparaat een sticker met de bijbehorende inhoud zitten, of erin zit mogelijk een sticker die niet door de verkopers is geplakt met de identificatie van uw telefoon. Hetzelfde geldt voor apparaten van andere fabrikanten.

Aanbevolen: