Hoe Herken Je Een Mobiele Telefoon Aan Naam En Achternaam

Inhoudsopgave:

Hoe Herken Je Een Mobiele Telefoon Aan Naam En Achternaam
Hoe Herken Je Een Mobiele Telefoon Aan Naam En Achternaam

Video: Hoe Herken Je Een Mobiele Telefoon Aan Naam En Achternaam

Video: Hoe Herken Je Een Mobiele Telefoon Aan Naam En Achternaam
Video: Samsung Galaxy S4: contactpersoon toevoegen (Android 5.0) 2024, April
Anonim

Het is niet eenvoudig om de mobiele telefoon van een persoon te achterhalen, met alleen zijn voor- en achternaam, maar het is nog steeds mogelijk. Er zijn veel diensten en helpdesks die voor het bovenstaande doel kunnen worden gebruikt.

Hoe herken je een mobiele telefoon aan naam en achternaam
Hoe herken je een mobiele telefoon aan naam en achternaam

instructies:

Stap 1

Gebruik het wereldwijde web. Er wordt aangenomen dat veel mogelijkheden om via internet een mobiel telefoonnummer te vinden illegaal zijn. Dit is nogal moeilijk te beoordelen vanwege het ontbreken van de mogelijkheid om de aanbieder van deze diensten te verifiëren. Als u echter dringend een mobiel telefoonnummer moet vinden, met alleen de naam en achternaam van een persoon, dan is dit de snelste en gemakkelijkste manier.

Stap 2

Probeer de persoon waarin u geïnteresseerd bent te vinden op een van de sociale netwerken. Vaak geeft een persoon bij het invullen van zijn vragenlijst een mobiel telefoonnummer op. Als je geluk hebt, is het vrij eenvoudig om het celnummer op naam en achternaam te achterhalen. Als het telefoonnummer niet in het profiel staat, probeer het dan aan de vrienden te vragen van de persoon waarin je geïnteresseerd bent. Schrijf een bericht naar een van hen en vraag om een mobiel nummer.

Stap 3

Gebruik sociale media. Houd er rekening mee dat deze diensten worden betaald. U moet een sms sturen om toegang te krijgen tot de database. Bovendien is de zoektijd beperkt, dus probeer zo snel mogelijk alle informatie te vinden waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 4

Probeer ook de volledige database van mobiele operators te downloaden. Er is niets ingewikkelds aan. Veel mensen willen een mobiele telefoon op achternaam en voornaam kennen. Voor hen is de basis van mobiele operators aangelegd, maar houd er rekening mee dat deze basis mogelijk verouderd is. Als u zeker weet dat de persoon die u nodig heeft er het afgelopen jaar niet in is geslaagd zijn mobiele telefoonnummer te wijzigen, dan kan deze database u helpen.

Stap 5

Als geen van de beschreven opties de gewenste resultaten heeft opgeleverd, probeer dan de juiste persoon te vinden met behulp van een zoekbron. Als hij niet is geregistreerd in een van de sociale netwerken, betekent dit helemaal niet dat hij niet op het forum is gewijd aan vissen of bardlied, enz. Het vinden van een persoon online zal het meeste werk doen. Daarna zal het veel gemakkelijker zijn om het mobiele telefoonnummer te achterhalen.

Aanbevolen: