Hoe Herken Je Een Persoon Gratis Op Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe Herken Je Een Persoon Gratis Op Telefoonnummer
Hoe Herken Je Een Persoon Gratis Op Telefoonnummer

Video: Hoe Herken Je Een Persoon Gratis Op Telefoonnummer

Video: Hoe Herken Je Een Persoon Gratis Op Telefoonnummer
Video: How do you find a person's name by their cell phone number?2020 2024, April
Anonim

Het is helemaal niet nodig om hulp van specialisten te zoeken als u een persoon op telefoonnummer moet herkennen. Om dit te doen, volstaat het om een internetverbinding te hebben en de mogelijkheid om zoekmachines te gebruiken.

U kunt een persoon gratis op telefoonnummer vinden
U kunt een persoon gratis op telefoonnummer vinden

instructies:

Stap 1

Let op de lengte van het nummer. Als het uit 4-5 cijfers bestaat, betekent dit dat het toebehoort aan een van de bedrijven of een persoon die bepaalde diensten levert. Probeer deze combinatie te "ponsen" via internetzoekmachines om gratis een persoon of bedrijf op telefoonnummer te vinden. Of dit nummer te vertrouwen is of van oplichters is, komt u bijvoorbeeld te weten via beoordelingen van andere abonnees en internetgebruikers.

Stap 2

Kijk naar de eerste drie cijfers van het nummer na de internationale code als het 9-10 cijfers lang is. Hiermee kunt u achterhalen bij welke mobiele provider en in welk land, regio of stad de huidige telefoon is geregistreerd. Dit zal het zoekbereik aanzienlijk verkleinen en u kunt contact opnemen met een van de lokale communicatiesalons om een persoon gratis op nummer te herkennen. Houd er rekening mee dat experts alleen informatie over de eigenaar verstrekken in geval van nood, bijvoorbeeld als u een gevonden telefoon wilt overdragen aan de eigenaar of het slachtoffer wilt worden van oplichters die dit nummer gebruiken.

Stap 3

Zorg ervoor dat u de zoekprocedure uitvoert via de beschikbare zoekmachines op internet en typ het nummer waarin u geïnteresseerd bent volledig in de regel. Als u minimaal de minimale gegevens van de eigenaar weet (naam, achternaam, woonplaats, bedrijf, enz.), vermeld deze dan ook. U kunt ook een specifiek zoektijdvak selecteren, bijvoorbeeld voor het huidige jaar. De kans om op deze manier een persoon aan het telefoonnummer te herkennen is klein, maar met extra parameters wordt het groter. Tegelijkertijd zal het geluk je zeker toelachen, als iemand daarvoor zijn nummer op een website heeft achtergelaten.

Stap 4

Probeer een persoon gratis te herkennen via een telefoonnummer met behulp van sites, programma's en diensten die voorzien in zijn verplichte invoer in persoonlijke gegevens: Skype, ICQ, sommige sociale netwerken, e-mailclients, enz. Neem contact op met mensen die mogelijk de eigenaar van het nummer kennen, evenals de administratie van de sites waarop hij is geregistreerd. Ten slotte kunt u gewoon de telefoon waarin u geïnteresseerd bent bellen en rechtstreeks met de eigenaar praten, maar dit mag alleen worden gedaan als u zeker weet dat u geen slachtoffer van oplichters wordt.

Aanbevolen: