Sms Instellen

Inhoudsopgave:

Sms Instellen
Sms Instellen

Video: Sms Instellen

Video: Sms Instellen
Video: Как получать SMS заявки в WordPress на примере Сontact Form 7 и Elementor 2024, Mei
Anonim

Het ontvangen en verzenden van sms-berichten is een van de belangrijkste functies van mobiele telefoons. Met snelle berichten wordt de communicatie vereenvoudigd, het wordt mogelijk om met elke persoon te communiceren indien nodig. Om deze service te gebruiken, moet u deze echter eerst correct aansluiten.

Sms instellen
Sms instellen

instructies:

Stap 1

Ontdek de details van uw tarief. Sommige operatoren vereisen geen extra inspanning van de abonnee om sms-berichten te verbinden. Het volstaat voor een abonnee om naar het gekozen kantoor te komen, een simkaart in de aangegeven volgorde te kopen en uit te geven, en na activering wordt de mogelijkheid van communicatie via sms automatisch verbonden. Sommige apparaten en mobiele operators ondersteunen deze functie echter niet en u moet de berichtenservice handmatig configureren.

Stap 2

Gebruik internettoegang, bezoek de website van uw mobiele provider om sms op uw telefoon in te stellen. Dit moet worden gedaan om de voorwaarden voor het verlenen van deze diensten te verduidelijken. Gewoonlijk worden op de pagina van de operator de vereisten voor sms-communicatie, de regels en procedure voor het verbinden van de service op het netwerk gepubliceerd. Dit maakt het veel eenvoudiger om deze communicatiemethode op te zetten.

Stap 3

Begin met het instellen van sms op uw telefoon door het sms-centrum te definiëren. Dit is een contactnummer dat fungeert als servicecentrum voor een bepaalde telecomoperator en een "verbindingspunt" is tussen twee abonnees die berichten gebruiken. Het nummer van het sms-centrum wordt meestal aangegeven op de bijbehorende website op internet en moet worden ingevoerd in het venster met telefooninstellingen, waarvoor de coördinaten van het berichtencentrum moeten worden ingevoerd.

Stap 4

Selecteer hun type in de sms-instellingen. Als u alleen sms-berichten wilt uitwisselen, selecteert u de berichten van het type "Tekst". Als u van plan bent e-mail-, fax- of spraakberichten uit te wisselen, moet u de juiste items specificeren in het instellingenmenu - "E-mail", "Fax", "Spraak".

Stap 5

Activeer de Delivery Report-service om een bevestiging van de bezorging van berichten te kunnen ontvangen. In dit geval, in het geval van sms-bezorging, ontvangt u een speciale melding dat de abonnee uw bericht heeft ontvangen.

Aanbevolen: