Hoe Bel Je Een Mobiele Telefoon In Rusland

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Een Mobiele Telefoon In Rusland
Hoe Bel Je Een Mobiele Telefoon In Rusland

Video: Hoe Bel Je Een Mobiele Telefoon In Rusland

Video: Hoe Bel Je Een Mobiele Telefoon In Rusland
Video: Gratis mobiel bellen doe je zo 2024, April
Anonim

Vaak wordt een persoon die op vakantie is in het buitenland geconfronteerd met de noodzaak om een mobiele telefoon in Rusland te bellen. Er is een bepaald principe van oproepen vanuit het buitenland naar andere landen, dat bestaat uit het verkrijgen van toegang tot een internationale lijn, het kiezen van de code van het gewenste land en vervolgens het netnummer en het abonneenummer.

Hoe bel je een mobiele telefoon in Rusland
Hoe bel je een mobiele telefoon in Rusland

instructies:

Stap 1

Ontdek de internationale toegangscode voor het land waarin u zich momenteel bevindt. U kunt bijvoorbeeld vanuit de VS een mobiel naar Rusland bellen vanaf een vaste telefoon door de combinatie "011" te kiezen, en de internationale code van Duitsland of Oekraïne komt overeen met "00". Als u vanaf een mobiele telefoon belt, kiest u het "+"-teken in plaats van de toegangscode. Om de code van de mobiele telefoon van een land, het nummer van een bepaalde operator en andere informatie te achterhalen, kunt u een van de relevante internetbronnen gebruiken.

Stap 2

Kies de telefooncode van Rusland - nummer "7". Dit wordt gevolgd door het netnummer en het abonneenummer (het totale aantal cijfers is meestal niet meer dan 10). U hoeft de interlokale toegangscode in Rusland ("8") niet in te toetsen.

Stap 3

Als je via je mobiele telefoon naar een mobiel in Rusland wilt bellen, zorg er dan voor dat roaming is ingeschakeld. In dit geval hoeft u geen speciale combinaties in te voeren. Kies gewoon het nummer van de abonnee die je nodig hebt via "+7" en bel hem. Het totale aantal ingevoerde tekens in het gekozen nummer van de abonnee is 12. Het nummer ziet er dus ongeveer zo uit: +7 906 123 45 67.

Aanbevolen: