Hoe Sms'en Naar Oezbekistan

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Oezbekistan
Hoe Sms'en Naar Oezbekistan

Video: Hoe Sms'en Naar Oezbekistan

Video: Hoe Sms'en Naar Oezbekistan
Video: Samsung Galaxy A8s — обзор и сравнение 2024, Mei
Anonim

Om sms-berichten naar mobiele abonnees van andere landen te verzenden, moeten bepaalde voorwaarden in acht worden genomen. U moet ook het landnummer weten, want zonder dit nummer bereikt het bericht de ontvanger niet.

Hoe sms'en naar Oezbekistan
Hoe sms'en naar Oezbekistan

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Voer de tekst van het bericht in en ga naar de regel voor het invoeren van het telefoonnummer van de ontvanger. Voer de landcode 998 in, plaats een + teken ervoor (dit is verplicht). Schrijf vervolgens de code, geleid door de volgende informatie https://orexca.com/rus/cellular.shtml, gevolgd door het telefoonnummer van deze abonnee.

Stap 2

Stel een korte wachttijd in om snel een leveringsmelding te ontvangen, die u ook in het menu van uw telefoon kunt configureren. Als u het verkeerde nummer invoert, zal het systeem u informeren over de onmogelijkheid van verzending. Als je eerder sms-berichten naar dit nummer hebt verzonden, maar deze nu niet bij de abonnee worden afgeleverd, zorg er dan voor dat het nummer nog steeds actief is.

Stap 3

Om SMS naar Oezbekistan te sturen vanaf uw computer zonder een mobiele telefoon te gebruiken, gebruikt u de diensten van de sites https://www.haugsms.narod.ru/uzb.html, https://smsyslygi.ru/otpravit-v- yzbekistan.html, https://smsforyou.ru/uzbek.html enzovoort.

Stap 4

Let op de regels voor het invoeren van een telefoonnummer. Om te kunnen verzenden, moet u vaak weten dat een telefoonnummer van een bepaalde mobiele operator is. Gebruik hiervoor de volgende informatie https://orexca.com/rus/cellular.shtml. Houd er rekening mee dat het niet nodig is om uw telefoonnummer in te voeren om berichten via internet te verzenden, en het wordt ook niet aanbevolen om dit te doen, aangezien dit allemaal trucjes van oplichters kunnen zijn.

Stap 5

Als u een sms-bericht naar een abonnee van een ander land wilt sturen, volgt u dezelfde kiesregels: landcode, operatorcode en mobiel telefoonnummer. Houd er rekening mee dat in veel landen de functie voor het ontvangen en verzenden van sms-berichten eenvoudigweg is uitgeschakeld, of dat het uitwisselen ervan door de serviceprovider is verboden. Check deze informatie op de website van het bedrijf.

Aanbevolen: