Hoe Een Simkaart Megafon Te Blokkeren

Hoe Een Simkaart Megafon Te Blokkeren
Hoe Een Simkaart Megafon Te Blokkeren

Video: Hoe Een Simkaart Megafon Te Blokkeren

Video: Hoe Een Simkaart Megafon Te Blokkeren
Video: Разблокировка sim. Megafon login+ 2024, Mei
Anonim

De noodzaak om een simkaart te blokkeren kan voor iedereen ontstaan. De redenen kunnen heel verschillend zijn: van het verlies van de telefoon tot de wens om van telecomoperator te veranderen. Verschillende operators bieden verschillende blokkeringsmethoden. Er zijn drie officiële manieren om de Megafon-simkaart te blokkeren.

Hoe een simkaart Megafon te blokkeren
Hoe een simkaart Megafon te blokkeren

Hoe een simkaart Megafon te blokkeren in een mobiele salon

Deze methode om een Megafon-kaart te blokkeren is een van de eenvoudigste. Het is ideaal voor degenen die niet de mogelijkheid hebben om deze operatie via internet of per telefoon uit te voeren. Het volstaat om uw paspoort en contract mee te nemen en het dichtstbijzijnde Megafon-operatorcentrum te vinden. Als je wilt, kun je daar ook overstappen naar een nieuw, gunstiger tarief.

Hoe een simkaart Megafon te blokkeren in uw persoonlijke account

Voor deze methode hebt u internettoegang en een geactiveerd persoonlijk account op de officiële website megafon.ru nodig. In uw persoonlijke account moet u het tabblad Instellingen selecteren. Vervolgens moet u naar het tabblad "Nummerblokkering" gaan en de periode specificeren waarvoor u de simkaart moet blokkeren. Megafon biedt deze service voor een maandelijks bedrag van 30 roebel. per maand.

Als het nodig is om uw simkaart te deblokkeren vóór de tijd die is opgegeven in de instellingen, moet u opnieuw naar het menugedeelte "Nummerblokkering" gaan en de simkaartblokkering verwijderen.

Hoe een simkaart Megafon telefonisch te blokkeren

De operator biedt drie telefoonnummers voor het blokkeren van een simkaart: binnen het thuisdekkingsgebied kunt u 8 800 5500 500 bellen vanaf een stadsnummer, vanaf de mobiele telefoon van een Megafon-abonnee - naar een verkort nummer 0500 en in roaming - naar 8 (921) 1110500.

Alvorens te blokkeren, zal de telecomoperator verschillende vragen stellen, waarvan de antwoorden alleen bekend zijn bij de eigenaar van de simkaart. Blokkeren is 60 dagen gratis. Na deze periode, als de kaart niet is geactiveerd, wordt het dagelijkse abonnementsgeld van 1 roebel afgeschreven. per dag.

U kunt de Megafon-simkaart deblokkeren door een van de bovenstaande nummers te bellen of door een speciaal commando naar de operator te sturen: * 105 * 156 * 0 # en de belknop.

Hoe een Megafon-simkaart voor altijd te blokkeren

Als de blokkering niet tijdelijk, maar permanent moet zijn, moet u niet alleen de Megafon-simkaart blokkeren, maar het contract met de mobiele operator beëindigen. Dit kan alleen in een mobiele salon.

Aanbevolen: