Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Bepalen Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Bepalen Op MTS
Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Bepalen Op MTS

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Bepalen Op MTS

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Bepalen Op MTS
Video: Automatiseer uw boekhouding met een moderne geïntegreerde oplossing 2024, Mei
Anonim

Momenteel kunt u een MTS-abonnee worden zonder uw huis te verlaten - in de online winkel op de officiële website van het bedrijf. De verbinding is gratis en om gebruik te kunnen maken van de diensten van de operator, moet u een eerste betaling doen volgens de voorwaarden van het tarief. Bent u al klant van MTS, dan kunt u ook zelfstandig en eenvoudig uw nummer en tariefplan achterhalen, en tevens het telefoonnummer wijzigen, de simkaart herstellen en het tweede geheugen in de telefoon instellen.

Hoe u uw telefoonnummer kunt bepalen op MTS
Hoe u uw telefoonnummer kunt bepalen op MTS

Het is nodig

MTS-telefoon

instructies:

Stap 1

Als u uw telefoonnummer in het MTS-netwerk bent vergeten, kunt u dit achterhalen via de Mobile Portal. De mobiele operator positioneert de Mobile Portal * 111 # als de snelste en gemakkelijkste manier om MTS-services vanaf uw telefoon te beheren. Dankzij de Mobile Portal kunt u zelfstandig een groot aantal handelingen uitvoeren waarvoor voorheen een bezoek aan een MTS-showroom of een telefoontje naar het contactcenter van het bedrijf nodig was. Nu, met de Mobile Portal * 111 #, zijn informatie- en entertainmentdiensten 24 uur per dag beschikbaar voor MTS-klanten, inclusief een snelle zoektocht naar nuttige gegevens. Om de Mobile Portal te gebruiken, moet u * 111 # op uw mobiele telefoon bellen. Zo gaat de abonnee naar het menu, waar hij alles kan kiezen wat hij op dit moment nodig heeft. Druk hiervoor op Ja, OK of Beantwoorden, voer het gewenste menu-item in en stuur een bericht. MTS-servicereacties verschijnen op het scherm van de mobiele telefoon en worden, in tegenstelling tot sms-berichten, niet in het geheugen opgeslagen (ze hoeven niet te worden verwijderd). Het doorlopen van het menu van de mobiele portal is gratis. Het wijzigen van het tariefplan, evenals het aansluiten en ontkoppelen van diensten worden betaald volgens het tariefplan van de MTS-klant. Bij het aanleveren van informatie wordt geld van de rekening afgeschreven.

Stap 2

Een andere optie om uw MTS-nummer te achterhalen, is door * 111 * 0887 # te bellen vanaf uw telefoon. De service is gratis beschikbaar, zowel in het thuisnetwerk als tijdens roaming in Rusland en in het buitenland.

Stap 3

U kunt ook gratis naar 0887 bellen in het dekkingsgebied van uw thuisnetwerk en uw MTS-nummer achterhalen.

Aanbevolen: