Hoe Te Bepalen Waar Een Persoon Is Op Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bepalen Waar Een Persoon Is Op Telefoonnummer
Hoe Te Bepalen Waar Een Persoon Is Op Telefoonnummer

Video: Hoe Te Bepalen Waar Een Persoon Is Op Telefoonnummer

Video: Hoe Te Bepalen Waar Een Persoon Is Op Telefoonnummer
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, April
Anonim

Als het nodig is om erachter te komen waar de persoon is die op de mobiele telefoon heeft gebeld, is het heel goed mogelijk om dit te doen. U hoeft alleen maar te weten wat de mogelijkheden zijn die mobiele bedrijven bieden.

Hoe te bepalen waar een persoon is op telefoonnummer
Hoe te bepalen waar een persoon is op telefoonnummer

Situaties zijn niet ongewoon wanneer, in geval van nood, de locatie van een dierbare lange tijd onbekend blijft. Dit is altijd alarmerend, ouders maken zich vooral zorgen als kinderen lange tijd geen contact hebben. Gelukkig kunnen mobiele operators u helpen erachter te komen waar een persoon is, maar dit moet van tevoren worden geregeld.

Hoe deze dienst te gebruiken?

Alle leden van het hoofdtrio: Megafon, Beeline en MTS verbinden deze dienst even snel en gemakkelijk. Alleen de verkorte nummers waarnaar u moet sms'en, verschillen. De enige voorwaarde is dat het verzoek moet worden gedaan vanaf de telefoon van de persoon voor wie deze dienst wordt ingeschakeld, en dat hij akkoord moet gaan om te bepalen waar hij zich bevindt via het telefoonnummer. Wanneer de dienst is ingeschakeld, zal de mobiele operator een maandelijkse abonnementskosten voor deze service, maar dit is een volkomen redelijke prijs voor gemoedsrust.

Megafon-services

Deze mobiele operator biedt verschillende tariefplannen aan.

  1. Onder hen is het "Beacon" vooral populair - voor het lokaliseren van een kind. Deze service is terecht, en in combinatie met elektronische kaarten en elektronische dagboeken kunnen ouders er zeker van zijn dat alles in orde is met hun kinderen.
  2. Voor oudere, vaak zieke abonnees biedt "Megafon" ook een speciaal tarief waarmee u snel een verbinding kunt maken in geval van ziekte of andere problemen.
  3. Locator-service - deze kan worden geactiveerd zonder medeweten van de eigenaar van de telefoon, als soortgelijke services al op de telefoon zijn aangesloten. Deze optie kan worden gebruikt om de positie van de abonnee op de elektronische kaart te bepalen.

Beeline-diensten

De belangrijkste voorwaarde is dat de abonnee akkoord moet gaan met het bepalen van zijn coördinaten. Elke keer dat u de locatie moet bepalen, moet u een sms "L" naar het korte nummer 684 sturen. Als de abonnee niet wil, zal de operator niet helpen.

Een andere dienst "Beeline Coördinaten" wint aan populariteit. De verbinding is gratis, er worden alleen abonnementskosten in rekening gebracht. De toestemming van de abonnee is vereist.

MTS-services

Deze operator maakt het ook mogelijk om de locatie van het kind te controleren door een sms "moeder" te sturen naar het korte nummer 7788. De service is 2 weken geldig.

Ook het bedrijfscommunicatiepakket biedt een dergelijke dienst. Dit is erg handig om de kwaliteit van het werk van logistieke en transportbedrijven te volgen.

Mogelijkheid om een USSD-verzoek te maken

Vanaf het nummer van een willekeurige mobiele operator kunt u de tekens in de volgende volgorde kiezen: * 148 * / gewenst nummer (via code +7) / oproep. De abonnee ontvangt een sms met een verzoek om toestemming voor het aanbieden van een dergelijke dienst. Als de bevestiging is ontvangen, worden de vereiste coördinaten van waar de persoon zich bevindt, verzonden naar het nummer van waaruit het verzoek is gegenereerd. Het verzoek moet worden bevestigd - stuur hiervoor een sms met uw telefoonnummer naar 000888.

Aanbevolen: