Hoe Maak Je Mp3-beltonen Voor Mobiele Telefoons

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Mp3-beltonen Voor Mobiele Telefoons
Hoe Maak Je Mp3-beltonen Voor Mobiele Telefoons

Video: Hoe Maak Je Mp3-beltonen Voor Mobiele Telefoons

Video: Hoe Maak Je Mp3-beltonen Voor Mobiele Telefoons
Video: {NEW 2021} MAKE ANY SONG YOUR RINGTONE FAST & EASY!! (GOOGLE/SAMSUNG/ANY ANDROID DEVICE) 2024, Mei
Anonim

Vaak gebruiken mensen hun favoriete nummers als beltonen voor mobiele telefoons. Bovendien is het beter om bepaalde bestanden van tevoren voor te bereiden voor lancering op een mobiel apparaat.

Hoe maak je mp3-beltonen voor mobiele telefoons
Hoe maak je mp3-beltonen voor mobiele telefoons

Noodzakelijk

  • - Geluid smeden;
  • - Filmmaker.

instructies:

Stap 1

Gebruik Sound Forge om je muzieknummers te verwerken. Download de installatiebestanden voor deze applicatie. Installeer de componenten. Zorg ervoor dat u uw computer opnieuw opstart nadat u deze bewerkingen hebt uitgevoerd.

Stap 2

Start het hoofdmenu van Sound Forge. Open het menu Bestand en maak een nieuw project aan. Voeg het gewenste geluidsbestand toe aan het project door op de toetsen Ctrl + I te drukken. Wacht terwijl het bestand is geanalyseerd en weergegeven in de visualisatiestrip.

Stap 3

Wijzig nu de lengte van de audiotrack. Om dit te doen, selecteert u met de linkermuisknop het gebied dat u wilt knippen. Klik op de knop Verwijderen. Om abrupte overgangen tijdens het afspelen te voorkomen, is het raadzaam het eind- of openingsgedeelte van de track te verwijderen.

Stap 4

Sommige mobiele telefoons werken alleen met het mp3-formaat. Als de gewenste track in een ander bestandstype is opgeslagen, converteert u deze. Nadat u het bestand hebt bijgesneden, drukt u op de toetsen Ctrl en S.

Stap 5

Wacht tot het dialoogvenster met opties voor opslaan verschijnt. Selecteer het type van het toekomstige bestand. In jouw geval is dit de mp3-parameter. Geef de map op waar u de resulterende track wilt opslaan.

Stap 6

Houd er rekening mee dat spelers van mobiele telefoons geen hoge bitsnelheid ondersteunen. Specificeer de maximale waarde van dit kenmerk en selecteer een van de modi in het programmavenster.

Stap 7

Nadat u het bestand heeft geconverteerd en opgeslagen, verplaatst u het naar het geheugen van de mobiele telefoon of naar een flashkaart. Vernieuw de afspeellijst van de muziekspeler van je telefoon. Begin het spoor.

Stap 8

U kunt Total Video Converter ook gebruiken om een muzieknummer bij te snijden en naar mp3-formaat te converteren. Als je de voorkeur geeft aan gratis software en in een Windows-omgeving werkt, gebruik dan Movie Maker. U kunt het downloaden van de officiële Microsoft-website.

Aanbevolen: