Hoe Het Account Op Mts . Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Account Op Mts . Te Weten Te Komen
Hoe Het Account Op Mts . Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Account Op Mts . Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Account Op Mts . Te Weten Te Komen
Video: Afkicken van drugsverslaving | Spuiten en Slikken 2024, April
Anonim

Vandaag de dag kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder een mobiele telefoon, constant in contact zijn is van vitaal belang voor velen van ons. Het is des te beledigender wanneer u plotseling een melding krijgt dat uw mobiele telefoonaccount bijna geen geld meer heeft en u het risico loopt geen vitale oproep te ontvangen of niet te doen. Maak je geen zorgen, er zijn veel manieren om snel je saldo op je telefoon te controleren en tijdig aan te vullen. Hoe het account op MTS te weten te komen?

Hoe het account op mts. te weten te komen
Hoe het account op mts. te weten te komen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om de status van uw account te weten te komen, als u een MTS-abonnee bent, is door een verzoek in te dienen door simpelweg de toetsencombinatie * 100 # in te voeren en op de belknop te drukken. Binnen enkele seconden ontvang je een bericht met informatie over je saldo tot op de dichtstbijzijnde cent.

Stap 2

U kunt binnen 24 uur bellen met de abonneeservice van de mobiele MTS-operator in uw regio. U kunt het telefoonnummer van deze dienst geheel gratis achterhalen door op uw mobiele telefoon 0890 of 8-800-333-08-90 te bellen.

Stap 3

Het is erg handig om de internetassistent te gebruiken om het saldo te controleren. Eerst moet u een verzoek indienen met het nummer * 111 * 25 #, waarna u in het antwoordbericht wordt gevraagd om een wachtwoord van 4-7 cijfers in te voeren. Daarna moet u zich registreren op de MTS-website https://ihelper.mts.ru/selfcare/, met vermelding van het telefoonnummer en wachtwoord dat u in reactie op het verzoek als login hebt verzonden. In de Internet-assistent kunt u niet alleen de huidige status van uw account opvragen, maar ook vragen stellen en alle transacties bekijken die voor een bepaalde periode met uw account zijn gedaan

Stap 4

Als uw SIM-kaart in het GSM-signaleringsapparaat is geïnstalleerd en er is geen manier om het te krijgen, schakel dan de functie in het signaleringsapparaat in die de klant op de hoogte stelt van de huidige accountstatus.

Stap 5

Als je een MTS-verbinding hebt aangesloten, dan kan het account worden gecontroleerd in de modeminstellingen door het item "check saldo" te selecteren.

Aanbevolen: