Hoe Maak Je Een Trigger?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Trigger?
Hoe Maak Je Een Trigger?

Video: Hoe Maak Je Een Trigger?

Video: Hoe Maak Je Een Trigger?
Video: How to make Speargun Trigger?! #Speargun Update 2024, Mei
Anonim

Voor de vervaardiging van wapens is een onmisbaar detail het triggermechanisme, dat het werk van het vertrek van een of ander percussie-object uitvoert - een pijl, mes of patroon. Voordat u het werk zelf gaat doen, moet u de benodigde tekeningen bij de hand hebben om te kunnen controleren of de eindmontage correct is. Meestal is een dergelijk mechanisme vereist voor een zelfgemaakte kruisboog - een middeleeuws wapen dat tegenwoordig als sportwapen wordt gebruikt.

Hoe maak je een trigger?
Hoe maak je een trigger?

Het is nodig

een hendel, verschillende veren of veiligheidsspelden, een trekker, een spijker, een set gereedschap, een kruisboog of zijn accessoires, een doos voor een trekker van de gewenste maat

instructies:

Stap 1

Stel de hendel zo in dat deze de pees van de kruisboog vasthoudt. Het wordt direct beschermd tegen een voortijdig schot door de trekker of trekker, die met veren moet worden vastgezet. Het is duidelijk dat door de trekker over te halen, de hendel beweegt en de boogpees de pijl loslaat.

Stap 2

Verbind de trekker en hendel met elke veer die je kunt vinden. Hiervoor worden soms veiligheidsspelden gebruikt. Doe dit zodat wanneer u de trekker overhaalt (trigger), de hendel onmiddellijk wordt losgelaten en de snaar wordt losgelaten. Trouwens, je moet twee pinnen nemen zodat de trekker in beide richtingen springt - deze moet terugkeren naar zijn plaats nadat de pijl is afgevuurd.

Stap 3

Zet de trekker vast met kleine bouten of een gebogen spijker. Zo kun je gemakkelijk een trigger maken voor een kruisboog.

Aanbevolen: