Hoe De Camera Op Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe De Camera Op Te Laden
Hoe De Camera Op Te Laden

Video: Hoe De Camera Op Te Laden

Video: Hoe De Camera Op Te Laden
Video: 3 Ways to charge your Sony a7iii mirrorless Camera. 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een digitale camera zijn mensen geïnteresseerd in alle aspecten ervan. Hoeveel megapixels, is het scherm gedraaid, is er live view, etc. Vaak vergeten we voor al deze belangrijke vragen een ander even noodzakelijk onderdeel van de camera: de batterij. Het is erg belangrijk om te weten hoeveel uur uw batterij meegaat en hoe u deze moet opladen. Na het kopen van een camera, laad de batterij niet meteen op, zoals velen doen. Eerst moet je het "overklokken".

Een goed voorbereide batterij is essentieel voor succesvolle fotografie
Een goed voorbereide batterij is essentieel voor succesvolle fotografie

Het is nodig

Camerabatterij, batterijlader, camera

instructies:

Stap 1

Het allereerste dat u moet doen, is de batterij volledig leegmaken. Die. maak foto's en maak foto's totdat de batterij leeg is.

Stap 2

Verwijder daarna de batterij en plaats deze in de oplader die op het stopcontact is aangesloten. Laat hem maximaal opladen. Maar laat de batterij in geen geval in de oplader zitten nadat deze al is opgeladen. Dit heeft een nadelig effect op de eigenschappen en het vermogen.

Stap 3

Zodra de batterij is opgeladen, plaatst u deze opnieuw in de camera en ontlaadt u deze opnieuw totdat deze helemaal leeg is. U moet dus 3-4 keer een volledige oplaad- en ontlaadcyclus uitvoeren.

Stap 4

Daarna is de batterij klaar om jou en je camera trouw van dienst te zijn. Houd de batterij tijdens normaal dagelijks gebruik altijd goed opgeladen. Maar laad hem niet op als hij maar half ontladen is. Wacht tot er ten minste één balk overblijft of het batterijpictogram begint te knipperen, een waarschuwing voor het leegraken van de stroomvoorziening.

Stap 5

Als je veel foto's moet maken en je bent bang dat één batterij misschien niet genoeg is, koop dan een andere. Laat hem een reserve zijn. Draag het altijd bij je. Wees gerust, hij zal je meer dan eens helpen.

Aanbevolen: