Muziek Luisteren Op De IPhone Zonder Internet

Inhoudsopgave:

Muziek Luisteren Op De IPhone Zonder Internet
Muziek Luisteren Op De IPhone Zonder Internet

Video: Muziek Luisteren Op De IPhone Zonder Internet

Video: Muziek Luisteren Op De IPhone Zonder Internet
Video: Best Offline Music Apps for iPhone - 2021 Review 2024, Mei
Anonim

Apple-smartphones staan bekend om hun ongemak bij alles wat te maken heeft met het luisteren naar je favoriete nummers, wat vaak leidt tot de vraag hoe je naar muziek kunt luisteren op een iPhone zonder internet. Er zijn verschillende effectieve methoden die gemakkelijk in de praktijk toe te passen zijn.

Er zijn manieren om naar muziek te luisteren op de iPhone zonder internet
Er zijn manieren om naar muziek te luisteren op de iPhone zonder internet

instructies:

Stap 1

Profiteer van een van de speciale toepassingen waarmee u zonder internet op uw iPhone naar muziek kunt luisteren, die u kunt downloaden in de App Store. Klik op het bijbehorende pictogram in het menu om de dienst te openen. Als je nog geen gebruiker hebt geregistreerd, dat wil zeggen dat je geen persoonlijke Apple ID hebt ontvangen, moet dit gebeuren, anders kun je niets downloaden. U wordt gevraagd om uw postadres op te geven via het instellingenmenu en een persoonlijk wachtwoord te bedenken. Daarnaast is het raadzaam om uw debet- of creditcardgegevens in te voeren, die nodig kunnen zijn om sommige programma's te downloaden.

Stap 2

Zoek in de App Store naar verschillende trefwoorden zoals "muziek", "speler", muziek, speler, mp3, enz. De service biedt een lijst met de meest geschikte applicaties, waarvan de meeste alleen zijn ontworpen om zonder internet naar muziek op de iPhone te luisteren. Deze programma's werken volgens het volgende principe: de gebruiker downloadt zijn favoriete nummers via speciale diensten, waarna ze worden opgeslagen in het geheugen van het programma, waardoor ze offline kunnen worden beluisterd. Houd er rekening mee dat er zowel gratis als betaalde programma's zijn die met de opgegeven creditcard worden betaald. Zorg ervoor dat u gebruikersrecensies controleert om de echt beste app te kiezen.

Stap 3

De volgende manier om buiten internet naar muziek op de iPhone te luisteren, is door het standaardprogramma Muziek te gebruiken, dat door velen zo onbemind is, dat zich in het hoofdmenu bevindt. Maar als je eenmaal het algoritme hebt bestudeerd en onthouden om je nummers erin te laden, om in de toekomst geen problemen te ondervinden. Muziek wordt op twee manieren in het programma geladen. De eenvoudigste is om de iTunes-service vanaf je telefoon te openen, de nummers die je leuk vindt in de catalogus te zoeken en ze te kopen, waarna ze onmiddellijk in de "Muziek"-applicatie verschijnen. Het enige negatieve hier zijn daarom de financiële kosten.

Stap 4

De tweede manier om muziek naar de iPhone te downloaden is via een USB-kabel vanaf de computer. Bij de laatste moet je het iTunes-programma installeren en aan de bibliotheek alle nummers toevoegen die je naar je telefoon moet sturen. Nadat u het apparaat via een USB-kabel hebt aangesloten, klikt u op het telefoonpictogram in het bovenste veld van iTunes en synchroniseert u het apparaat. Je hele verzameling staat nu op je iPhone in de Muziek-app.

Stap 5

Ten slotte heeft Apple onlangs Apple Music gelanceerd, beschikbaar via de Muziek-app. Tegen een bepaalde vergoeding kunnen gebruikers een abonnement kopen om zonder internet op de iPhone naar muziek te luisteren. De toegang wordt geopend tot de volledige verscheidenheid aan muziekwerken die momenteel beschikbaar zijn. Als de financiële middelen het toelaten, kunt u deze methode gebruiken, wat handiger is dan de link "iTunes - Muziek".

Aanbevolen: