Muziek Op Iphone Zonder Itunes

Inhoudsopgave:

Muziek Op Iphone Zonder Itunes
Muziek Op Iphone Zonder Itunes

Video: Muziek Op Iphone Zonder Itunes

Video: Muziek Op Iphone Zonder Itunes
Video: How to Transfer Music from PC to iPhone [Without iTunes] 2024, Mei
Anonim

Veel potentiële iPhone-kopers zijn geïntimideerd door de noodzaak om het itunes-programma te gebruiken om muziek naar het apparaat te downloaden of door het onvermogen om hun mp3-collectie te gebruiken. Ik haast me om deze mythe te ontkrachten, want je kunt alle muziek downloaden naar de iPhone, niet alleen gekocht bij Apple Music, en hiervoor hoef je het apparaat niet eens op een computer aan te sluiten. Muziek op iphone zonder itunes is beschikbaar met spelers van derden.

Muziek op iphone zonder itunes
Muziek op iphone zonder itunes

Natuurlijk is er een mogelijkheid om gratis online naar verschillende muziek te luisteren, maar in dit artikel zullen we specifiek praten over het downloaden van muziek om verder te luisteren zonder internet. Dus om je favoriete muziek naar de iphone te downloaden, heb je een wifi-verbinding met je thuis- of werknetwerk of een snelle internetverbinding nodig. Tegenwoordig zijn er 3 manieren om muziek te downloaden en een manier om legaal gratis muziek van Apple zelf te krijgen.

Muziek van VKontakte naar iphone

De eerste methode is verschillende spelers op basis van de VKontakte-muziekcollectie. Appstore heeft meestal een of twee van dergelijke apps bovenaan de gratis apps. Hiermee kunt u tracks rechtstreeks vanuit de applicatie zoeken en downloaden om verder te luisteren zonder naar internet te gaan. Het nadeel van deze applicaties is dat ze meestal vochtig en met fouten zijn, ze vliegen snel uit de Appstore, en het belangrijkste is dat je de login en het wachtwoord voor je sociale netwerkaccount moet invoeren, en dan rijst de vraag van de veiligheid, aangezien in dan bent u niet verzekerd tegen diefstal van deze gegevens.

Muziek downloaden van cloudopslag naar iphone

De tweede methode zijn programma's die audiobestanden kunnen downloaden van cloudopslag. Het schema is eenvoudig: je uploadt bestanden met muziek naar bijvoorbeeld DropBox en downloadt ze vervolgens naar je apparaat in de speler. Deze procedure kan overal ter wereld worden uitgevoerd - er zou een internet zijn. Autorisatie in cloudopslag impliceert in de regel niet het opslaan van een gebruikersnaam en wachtwoord in het programma, dus uw gegevens blijven veilig en muziek zal altijd bij u zijn.

Muziek downloaden naar iphone via wifi

De derde manier is om via een wifi-netwerk rechtstreeks naar het apparaat te downloaden. Het enige dat hiervoor nodig is, is dat de computer waarvan je muziek wilt downloaden en de iphone met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden. De procedure is eenvoudig: de overdrachtsmodus is ingeschakeld in het spelerprogramma. U krijgt het adres te horen dat u nodig heeft om in de browser op uw computer te rijden. Sleep de bestanden nu gewoon naar het browservenster en ze worden overgebracht naar je iphone.

закачка=
закачка=
копирование=
копирование=

Er zijn veel gratis programma's die de tweede en derde methode implementeren in de AppStore. Onder hen zijn programma's zoals vlc of musicloud. Er zijn ook vergelijkbare programma's om naar audioboeken te luisteren, en het vlc-programma kan ook video's afspelen.

En tot slot, een gratis manier om legale muziek op iTunes te krijgen. Deze methode is al lang bekend, maar niet veel mensen gebruiken hem. Dat heet podcasten! Feit is dat veel DJ's en radiostations hun mixen en radio-uitzendingen gratis naar podcasts uploaden en het is daar dat je ze volledig legaal en volledig gratis kunt downloaden en beluisteren! De keuze is vrij groot. Het nadeel is dat het praktisch een radio is, je kunt het afspelen niet regelen, het volgende nummer in de mix zetten, enz. alle nummers in de podcast zijn één groot nummer.

Aanbevolen: