Hoe Een Iso Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Iso Te Branden
Hoe Een Iso Te Branden

Video: Hoe Een Iso Te Branden

Video: Hoe Een Iso Te Branden
Video: How to install software from an ISO file | Burning & Mounting 2024, April
Anonim

ISO is een van de meest voorkomende formaten voor het kopiëren van schijven. Met deze indeling kunt u een schijfimage branden zonder trackinformatie te verliezen. Elke bit wordt gekopieerd.

Hoe een iso te branden
Hoe een iso te branden

Het is nodig

lege schijf

instructies:

Stap 1

Door het ISO-formaat te gebruiken, elimineert u de mogelijkheid van gegevensverlies, zoals trackinformatie, schijftitels, opstartinformatie.

Koop de gelicentieerde versie van de Nero Burning ROM v 8.0.12.489-software in een gespecialiseerde winkel. Installeer dit programma op uw pc. Voer de licentiesleutel in die u op de achterkant van de doos vindt.

Ga naar de website van de fabrikant en download de "verse" versies van de stuurprogramma's. Installeer ze op uw computer. Start uw Windows-besturingssysteem opnieuw op om alle wijzigingen en updates door te voeren.

Stap 2

Specificeer de locatie van het ISO-bestand, zodat het in de toekomst gemakkelijker is om het pad ernaar toe te specificeren.

Ga naar Start - Alle programma's - Nero en start de Nero Burning ROM-toepassing op uw pc.

Stap 3

Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt de dvd-rom (ISO)-brandmodus. Klik vervolgens op de ISO-bijdrage. In dit menu moet u de parameters configureren in het gedeelte "Bestand". Stel het bestandssysteem in op ISO 9660 + Jolet. Maak de parameter "lengte van bestandsnaam" als volgt: max. van 11 = 8 + 3 char. (Niveau 1). Tekenset (ISO): ISO 9660 (ISO CD-ROM-standaard).

Vink op het tabblad Info het vakje aan naast Multi-Session Disc starten.

Stap 4

Klik op de knop Nieuw. Geef in het nieuwe venster aan de linkerkant de naam van de toekomstige schijf op. Klik bovenaan het menu op de link "Bewerken". Klik met de linkermuisknop op "Bestanden toevoegen …". Specificeer het pad naar het bestand in ISO-formaat. Het voorbereiden van bestanden voor opname begint.

Stap 5

Als de bestandsgrootte groter is dan 4,7 Gb, klik dan aan de rechterkant op de link DVD9 (8152 Mb).

Plaats een lege schijf in uw schijfstation. Klik op de knop "Opnemen".

Stap 6

Nadat het bestand in ISO-formaat op de schijf is gebrand, klikt u op de link "Schijf controleren op fouten".

Aanbevolen: