4 Tips Voor Het Kiezen Van Batterijen

Inhoudsopgave:

4 Tips Voor Het Kiezen Van Batterijen
4 Tips Voor Het Kiezen Van Batterijen

Video: 4 Tips Voor Het Kiezen Van Batterijen

Video: 4 Tips Voor Het Kiezen Van Batterijen
Video: 8 Tips Voor Een Langere Levensduur Van de eBike-Batterij en Betere Prestaties 2024, Mei
Anonim

Batterijen zijn tegenwoordig de beste energiebron voor kleine apparaten en elektronica, en helpen om de draden op zijn minst een beetje kwijt te raken. Ondanks het feit dat de meeste fabrikanten nu proberen hun eigen batterijen en opladers te produceren, is het te vroeg om conventionele batterijen op te geven. Je moet alleen weten hoe je ze correct kiest.

4 tips voor het kiezen van batterijen
4 tips voor het kiezen van batterijen

instructies:

Stap 1

Bepaal de techniek. Verschillende apparatuur verbruiken verschillende hoeveelheden energie, dus de batterijen die jarenlang de levensduur van uw afstandsbediening hebben opgeleverd, werken mogelijk helemaal niet voor de camera. Afhankelijk van het wattage heb je verschillende soorten van deze voeding nodig.

Stap 2

Selecteer het type elektrolyt. Apparaten met een laag vermogen zijn geschikt voor zink-koolstof- en zoutbatterijen, met gemiddeld vermogen - alkaline, met hoog vermogen - lithium en zilver.

Stap 3

Kies conventionele of oplaadbare batterijen, afhankelijk van uw doel. De eerste hebben meestal lagere kosten en een hogere capaciteit. Deze laatste hebben het vermogen om op te laden, maar ze verkorten ook geleidelijk hun levensduur.

Stap 4

Alkaline-, lithium- en zilverbatterijen zijn erg duur, maar ze kunnen lang meegaan en hebben de tijd om zichzelf meerdere keren terug te betalen. Let op de verpakking. Fabrikanten van kwaliteitsgoederen geven altijd het type elektrolyt aan op de voorkant en in grote Russische letters.

Aanbevolen: