Hoe AA-batterijen Op Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe AA-batterijen Op Te Laden
Hoe AA-batterijen Op Te Laden

Video: Hoe AA-batterijen Op Te Laden

Video: Hoe AA-batterijen Op Te Laden
Video: Recharge ordinary AA batteries only in minutes - battery hacks 2024, April
Anonim

Vingerbatterijen worden zowel opgeladen met behulp van sommige apparaten waarin ze meestal worden gebruikt (telefoons, camera's, enz.), Als met behulp van autonome netwerkladers, die vrij gemakkelijk te koop zijn. Merk op dat dit van toepassing is op vrijwel elk batterijformaat.

Hoe AA-batterijen op te laden
Hoe AA-batterijen op te laden

Het is nodig

netoplader

instructies:

Stap 1

Koop een wandoplader voor AA-batterijen. Je kunt ze vinden bij radiodealers, winkels voor huishoudelijke apparaten en dealers van mobiele telefoons. Ze zijn ook te koop op de markt, maar wees voorzichtig en neem geen risico, koop alleen opladers van hoge kwaliteit. Let ook op het materiaal waarvan de SZU is gemaakt.

Stap 2

Plaats de vingerbatterijen in de door u gekochte oplader, let altijd op de polariteit. Gebruik geen oplader voor batterijen die niet van het juiste formaat zijn. Wacht tot de batterijen volledig zijn opgeladen, dit kan een bepaalde tijd duren (ongeveer 10 uur afhankelijk van de capaciteit en het aantal batterijen).

Stap 3

Let regelmatig op de laadindicatoren, deze zijn meestal rood en groen. Dit laatste betekent meestal dat de batterij volledig is opgeladen en klaar voor gebruik, respectievelijk rood, integendeel.

Stap 4

Als u een oplader voor het apparaat met oplaadbare batterijen heeft, plaatst u deze in het batterijvak, let daarbij op de polariteit en sluit u vervolgens het netsnoer aan op het apparaat. Houd er rekening mee dat het opladen van de batterijen iets langer kan duren dan bij gebruik van een apart apparaat.

Stap 5

Als u deze batterijen voor de eerste keer oplaadt, ontlaad ze dan eerst volledig en laad ze dan 's nachts op. Nadat ze volledig zijn opgeladen, laat u ze nog 2-3 uur online, ontlaadt u ze volledig en laadt u ze opnieuw op. Zo wordt hun capaciteit volledig benut. Houd er rekening mee dat dit ook het geval is voor andere batterijen. Als ze de eerste paar keer niet volledig ontladen en weer opgeladen zijn, zal de batterij hoogstwaarschijnlijk niet lang meegaan.

Aanbevolen: