Hoe U Uw Telefoon Luider Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Luider Kunt Maken
Hoe U Uw Telefoon Luider Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Telefoon Luider Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Telefoon Luider Kunt Maken
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Luidsprekers voor mobiele telefoons zijn in de eerste plaats ontworpen om te worden gebruikt tijdens een gesprek. Natuurlijk zijn er speciale telefoonmodellen die zijn ontworpen om naar muziek te luisteren - in dit geval hebben ze een versterkte luidspreker of een extra luidspreker. In alle andere gevallen laat het volume van de muziek soms te wensen over.

Hoe u uw telefoon luider kunt maken
Hoe u uw telefoon luider kunt maken

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende opties die u kunt gebruiken om uw telefoon luider te maken. Motorola-telefoons ondersteunen bijvoorbeeld het handmatig wijzigen van het luidsprekervermogen. Om dit te doen, moet u het programma P2K Tools gebruiken. Met dit programma kunt u zowel uw telefoon synchroniseren met uw computer als het vermogen van de spanning die aan de luidspreker wordt geleverd verhogen, waardoor het geluid toeneemt.

Stap 2

In alle andere gevallen kunt u het geluid van het signaal verhogen door het volume van het geluid te verhogen, evenals de frequenties waarop het wordt weergegeven. Gebruik een willekeurige audio-editor. Laad het nummer dat u als beltoon voor uw telefoon wilt gebruiken en gebruik vervolgens het "normaliseren" -effect om het volume tot de vereiste limiet te verhogen.

Stap 3

Om de volumeversterking te maximaliseren, moet u een grafische equalizer gebruiken, die u in dezelfde audiobestandseditor kunt vinden. Verhoog de hoge tonen en verlaag de lage tonen. Dit moet worden gedaan om het geluid helderder te maken, omdat de mobiele telefoon niet is ontworpen om lage frequenties op maximaal volume af te spelen, het zijn de hoge en middenfrequenties die er het beste op klinken.

Aanbevolen: